Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce proljecna Ukrajinska kontraofanziva, rekli su onomad, na neko proljece, al haj sad ko ce ga znati...
nije meni vise ništa jasno, ko će da pobijedi?
pa ko osvaja teritoriju mic po mic?
Fake news . Rusi sve fake news
Ova zima je odlučujuća
Zna li se šta, koliki si ruski gubici u Ukrajini od početka rata!?
Gldkcjlck
Ja nekontam sve vas što pišete odakle god. Sve je igra sve je projekat. Pa rusinski nuklearno oružje. Kad bude stani pani ode sve u klinac
Bacili bi Rusi, da se ne boje ukrajinskog odgovora... Ako pitas - cime? Samo se sjeti, da je visokoradioaktivni otpad iz NE, mnogo gori od same atomske bombe...
kraj ukrajine je neminovan
Ajdeeee!? Je li to nastavak one "u Kijevu za 3 dana", samo bez rokova? Tako su Rusi uletili i u WW I, pa ostali bez cara i ogromnih teritorija... Vjeruj da cemo prije gledati kraj ovakve Rusije, nego Ukrajine.
Cuj napreduju? Zar to nije tigar od papira?
Izvini tigre, nismo te prepoznali. Nego, šta radi Ukrajinska vojska u Rusiji odnosno toj velikoj sili ;-)
Zelenskom je hazarder, isto kao i njegovi mentori sa Zapada, nije ga briga što će hiljade najboljih boraca poslati u sigurnu smrt.
Haha ... al je zato posebno Putina briga za svoje vojnike .... haha ... zato ih odma salje u napade, da se ne moraju dugo muciti na linij, da odma izginu ... pravi humanitarac.
U februaru 2022 ruski tenkovi zauzimali predgrađa Kijeva. Dvije i pol godine kasnije, ruski tenkovi zauzimaju sela duboko u Rusiji. E baš im dobro ide...
Koliko su ukrajinskih vojno sposobnih muskaraca pobili? Koliko ih je ostalo?
Od tada je Ukrajina izgubila vjerovatno i 15 miliona stanovnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako god okreneš Rusija polako dobija rat protiv Natoa
Haaaahahahaaaaa
@bot: Rusija bi mozda i pobjedila samo da Srbija stalno ne naoruzava Ukrainu. Prodali ste im vise municije nego zapad ... da Srbije nije bilo sad bi mozda Kiev bio pregazen. Ali su granate stigle u zadnjem momentu i tako se Ukraina spasila.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rusofili ovdje tvrde da su ih već u aprilu izbacili. Lol
Čim dođeš u tu sitaciju da nasilno hapsite ljude po ulicama i šaljete ih na front, znajte da od toga nema ništa.
mene i moju raju su hapsili u rati. samo su oni sto su morali isli na liniju.
ALLAH UEKBERRR