Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni mi na Balkanu ne krijemo : BiH posjeduje Ramazanski top,Srbija posjeduje Mitrovićev elektrošoker a Hrvati posjeduju leteće prskalice.
Nemoj zaboraviti one topove što rastjeruju kišu :)
A drooon od neki dan? Po uzoru na “Little bits” ili ti ga “Elektropionir”
Čim dnovinari učestalo pišu o ovoj temi znači da je pripremljena nova agenda.Navikavanje na nuklearni udar kao nešto očekivano i normalno.Jedino je nepoznanica koliko komada će ispaliti.
NATO će u ponedjeljak započeti nuklearne vježbe ! - https://redirektor.web.app
Pardon novinari.Odo "d " mi se omaklo :D
Mene zivo interesuje ko je od vise bio isken ???
Mozete vi posjedovati sta hocete ali.moj beztrzajni.top je najbolji mada je koristen ali je u dobrom stanju.
Od 1945 do 90'ih godina detonirano je preko 2000 nulearnih bombi...
Dostaa ubijanja ljudi moji. Sta je ovo vise
Vidimo sta Rusija ima ne treba nam dalje nista.
Prema zadnjem pregledu ja posjedujem tonu peleta koja mi je ostala od prosle godine i fale mi jos dvije i po da prezimim.Ovo mi je u podrumu u kojem nema nikakvih lansera i bojevih glava.Samo pelet i nesto kupusa.
hebo li vas otac
Nista novo. Inspekcije i objavljivanja su da bi se sporazumno ogranicavala utrka. Zasto imaju vise nego planeta moze podnijeti? Zele se osigurati od bilo kojeg faktora koji bi omeo upotrebu a rabe se i psiholoski efekti bazirani na broju posjedovanih projektila. Nisu ludi da se medjusobno gadjaju.
Ko zna šta se sve tajno krije, pored ovih javnih, ko fol transparentnih ugovora.
odvratni i jedni i drugi
Covjece....
Da hoce zbog peletara bosanskih da se pokrene nuklearna bitka, pa nek pare koje su zaradili na narodnoj muci zabiju sebi sazad.
Ma vala pcke su ako se ne porokaju vecjednom. Skevcu jedni na druge od drugog svjetskog rata. De jednom vise pobijte se pcke, ko bjesne pudlice skevcu ko biva srcani oni a ko fino dresirani kerici engleze moljakaju obje strane za dozvole da piske.
Meni se čini da je sve ovo šuplja priča zastrašivanja, ko pametan priča koliko čega ima osim kad nema, izgleda ove tzv. teorije zavjere se sve jedne po jedna ostvaruju
Sve odjednom ispalite i gasi svjetlo. Hvala,dovidjenja.