Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oskud iz sirije i somalije ratnici???
20 britanaca sjeba citav konvoj Hahahahahahhahahahahaha
Samo ludak misli da ih nema svuda po svijetu!
ovako ce i sa kosova da nisane sa javelinom, ali doci ce mile sa despotom da pomogne vucicu
Auuu, i kad zaključe šta će, bombardovati London? Rusija nije više velesila, bolje da se poklope ušima
Svaki put kad objave vjesti o dolazku SAS momaka u Ukrajinu Rusija izgubi nekog generala. Juce su im ubili dvojicu i ranili jednog u Hersonu. Slučajnost?
Ako rusi popizzde, poravnat ce London
Kažu Ruje ;...šta će Britanci u Ukrajini ?...A , prije toga tamo sproveli rantnu operaciju "spaljena zemla"...!...Baš , onako logično pitanje i onako demoktatsko-civilizirano...Eeeee. , na kraju balade Ameri i comp.,..će gam pokazati ...i sve če vam biti jasno..Što , sankcijama što vojno... Potrajaće, ...ali ne sumnjajte uošte u odlučnost Zapada da vam dohakaaa...
Britancima Nobelovu nagradu za mir. Da mi je to dočekati u zivotu.
Dodji Rusijo istrazi ruske dobrovoljce po Bosni. Dosta ih je kosti ostavilo ovdje.
Pa šta ako prate. Ukrajina je suverena zemlja a Rusija agresor.
Ovo nije dobro nikako!
To je putokaz kako bi se trebao slobodan svijet borit protiv fasizma.Sve drzave da posalju po pet posto svojih vojmika i pet posto svog naoruzanja i fasisti su protjerani za Rusiju,jer da su Hitlera zaustavili 1938 drugog svjetskog rata nebi ni bilo.SLAVA UKRAJINI,HEROJIMA SLAVA!!!
Barbari željni teritorije napali suverenu zemlju. I bune se što neko sa strane pomaže toj napadnutoj zemlji. To njihovo bunjenje samo Srbi mogu opravdati. Svako normalan će im reći da idu u p.m.
šta bi bilo da ih je sto