Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
palestinaaaaaa....
Kakav glumac i on i njegov narod dok u isto vrijeme palestinci se ne cuju niti njihov glas hoce neko da dostavi javnosti.
evo me trenutno na jadranu. Ukrajinaca pune plaze. Navecer slavlje, veselja, pijancenje itd. Cini mi se da im je jako tesko
Brani se jarane, jel treba neko drugi da gine..Ja Filozofa..
Pljis heljp I am little Zionist
A bilo je zanimljivo kad su oni gadjeli kupace na Krimu. Tada nisu skicali.
Ma dosta je pomoci vise, ko je pomogao BiH kada je agresor napao? Ko sad pomaze Palestincima??? Niko. Borite se sami, samo miliarde dobijate.
ajd ne budi pacijent, poredis Rusiju sa Srbijom, imali su naoruzanje tad jako nema sta, ali poredit broj stanovsnistva Rusije, naoruzanje i sadasnji period i naoruzanje sa Srbijom je suvisno. Treba ljudima pomoc, nije valjda da podrzavate Rusiju na celu sa onim psihpatom, sta vam je ljudi? Cini se da je poenta sad samo kontru bacat na sve.
Kad procitam da je u granatiranju ostecen balkon i da poziva svijet sto prije reaguje, muka mi..
Zadrži ih zela, stiže još stotinu milijardi, trilijardi.
Kakve veze ima zadnji pasus clanka sa ostatkom. Bugari izabrali popa sa granatiranjem u Ukrajini
Kao i kod nas, na horuk , uz domaće izdajnike zauzeli pogranična područja, i sad granatiraju ostalo. Ništa od ruske snage i hkurhcenja
I Gazi treba pomoć
Pozovi svoje patriote sa tribina da se vrate i bore ti se za drzavu, saljes djecu u rat
kmeee kmee dajte mi pomoc iz evropskih fondovaaa
Uzevsi u obzir da su prije nekoliko dana oni granatirali plazu punu ruskih zena i djece u saradnji sa us amerix obavjetajnim avionima, ovi napadi i ne cude toliko. A ovaj bi Zelenko trebao da prestane da plače.
Rat u Ukrajini i izbor popa u Bugarskoj. Šta hoće autor da kaže?
Copy/paste/bing translation... Danas svako moze novinar da bude. Nikakve provjere informacija.
Ne zanima nas ukrajina samo Palestina!
Jel lopatama?