Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi Arapima bacaju prašinu u oči.
Međunarodno pravo je odavno umrlo.
Ja ovo ne razumijem, zasto rusija nije trbala glassat za rezoluciju un.
Zato što je na kraju toliko izobličena i razvodnjena od strane Amera da ničemu ne služi.
U čemu je vic
Nema ništa bez baćuške, pricajte vi sta god hoćete
Ne postoji fer I pošten odnos I UN su osmisljene da velike sile SAD I Rusija iskoristavaju male narode primjenom sile. Ljudski život u nekoj Državi je manje vrijedan od njihovog. Ko misli da mu takvi mogu pomoći u velikoj je zabludi. Svaki narod se mora uzdati u vlastite kapacitete I braniti svoju Domovinu da bi postao. Jedinstvo malih je bitnije od UN ovih rezolucija.
Zato i postoje snage otpora u Palestini.
Ovaj UN ce se raspasti ,pitanje je dana. Izgubio je svaki krebiliditet i vrijednost zbog cega je osnovan. To se vidi u medjusobnom preglasavanju ili vetu,po babi i stricevima, za narod nitko ne mari. Stalne clanice pri UN napadaju slabije ,pripajaju njihove zemlje,unistavaju narod pred ocima svih i poricu,jer nitko nije lud sa jacim ratovat. Ceka nas neizvjesna buducnost.
I treba da se raspadnu i un i who i wef i nato, nek vrhuške ovih demonskih organizacija kreiraju ratove u svojim kućama, pelcuju svoje ukućane, truju gmo hranom i insektima svoje najbliže, posipaju chemtrailsima svoje najrodjenije, odgajaju kao lgbt degenerike samo svoje najrodjenije!!!
"Umetnu" ja autora članaka. 🤪
"Umetnu" ja autora članaka. 🤪
Ma bravo za ruse...