Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi sto kazu da je Rusija pretnja za evropu , pa oni finansiraju Ukrajinu. Risija im neprijatelj. ja cu vam rec Evropljani, protiv Rusije cete se mozda odbranit. Ali zapamtite od prijatelja se tacno necete uspet odbraniti!!!
u skandinaviji pre rata 500g mljevenog mesa kostalo je od 20 do 35(najkvalitetnije) kruna. Danas nema vise 500gr pakovanja nego 400grama a najjeftinije kosta 45kr. to je samo primer za meso, sve su se namernice podigle od mlijecnih proizvoda do slatkisa. odes u prodavnicu ode ti 1000kr a nisi ni kesu jednu napunio. pa sad vi gledajte. Omjer kruna evro je 7,5kruna je 1 evro.
Putin će hrabro ratovat do posljednjeg Sjevernokorejca! A njegovi idolopoklonici će i dalje vjerovat u pravednost njegove apgresije nap susjedap i pisati komentare na Pklixu daveći se sendvičimap...
bukvalno nema ni jednog tamo, a 10.000 stranih placenika na strani ukrajine eliminisano.
Pitaju li se rusofili što im mjesečno treba 30.000 novih ljudi? Gdje nestaju već mobilisani?
ne pitamo se za lazi. nismo mi ispranog mozga i koristimo te cnn citate. Samo da znas, za svakog ruskog vojnika pogine pet ukrajinskih, pa ti gledaj. Ti eto mozes biti dobar fajzerom genetski promenjeni i fino daj neki zvanicni izvor. ajd.
Pa samo izracunati koliko svaki dan rata kosta, davno su poklonili sve lade.
Kad vidim koliko malo košta život u svijetu onda vam se pokakim u svjetski poredak. I Amerima i Rusima jednako.
Hajmo jedna sergija za našeg putina..
Hajmo jedna sergija za našeg putina..
Salgija???
Dusebriznici. Neka EU brine o svojim troskovima. Narod im je na ulicama. Ko pobedi u Austriji? Sta je u Francuskoj? Nemackoj? USA? Narodu je pun do vrha finansiranja zelenog.
Rusija je prijetnja za cijelu Evropu. Europljani su mudri - finansiraju Ukrajince da ne bi oni morali da se bakću sa moskovitima. U međuvremenu, Europljani piju dobra vina, gledaju Ligu prvaka i idu na koncerte, a tvoji stoje u redu za vizu pred ambasadama upravo tih zemalja
ru rusko- srpsku propagandu siri na kuriru. Putin je diktator.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je morat će krenuti dalje.