Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki put kad uletim na Klix zateknem tamo Putina kako nekom prijeti katastrofom,posljedicama,istrebljenjem,uniŝtenjem...pitam se radi li taj lik iśta drugo osim ŝto otresa nogama,čuva stolove i prijeti?Stigne li koji put pojest bar Snikers?(On je dobar za živce kažu.)
Kad su prije 4 godine Armenci odabrali novu vlast koja je htjela više a ne samo Rusiju, ondah je Pujtin namignuo azerbejdžanu da udare. Nako mjesec dana on ih zove u Soči i natjera ih da potpišu mirovni sporzum. Ništa te zemlje nemogu same da odluče.
Joj ovi samo opominju a nemogu Bahmut zauzetu oni su smjesni vise sami sebi
Uvukli ste ih u rusku varijantu NATO pakta pa ih ostaviti dva puta na cijedilu. A i prijetnje su vam bez veze, niko vas se više ne boji. Niko! A 22-02-2022 je sve izgledalo drugačije......