Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbunjen sam ; protivnik režima, a režim se zalaže za njega ?!
nije protivnik samo neće da da podatke ali zapadu će morati jer će ga proganjati ko asanža. zapad moralno degradirao ko rimsko carstvo
Rusi se pozivaju na ljudska prava?!
Ruski spijun sa aplikacijom koja je prepuna nelegalnih aktivnosti i promicanja interesa Kremlja ali SnjoBo to ne konta. Bitno mu je samo da ima Palestine dovoljno na toj krimin..alnoj platformi.
Iz Rusije je pobjegao prije 10 godina, upravo zbog toga da ne bude uhapšen. Ali kasnije je Durov napravio deal sa Rusijom, to je 100%
Ovi rusi su stvarno komedija, oni i ljudska prava su dva nespojiva pojma. Svoje opozicionare, novinare i kojekakve biznismene salju na robiju od preko 10 god., bacaju ih kroz prozore itd. a ovamo se ko fol brinu za ovog Durova.
pa i rusija i EU proganjaju svoje novinare. ne znam jesli li čuo za Asanža hahah
Rusi se kao brinu za njegova ljudska prava a on morao pobjeći iz Rusije. Prpa ih da se Francuzi ne dokopaju škakljivih informacija jer je cijela ruska vojska na telegramu a ne da se brinu za Durova.
Durov je francuski državljanin, dakle Rusija na ovo može uticati otprilike kao i ja.
Dok rusi pitaju za random "nebitnog" i "nepovezanog sa njima" covjeka sve je jasno.
rusi od njega tražili informacije o ljudima koji su se protivili režimu te se on odselio iz rusije i prodao kompaniju, i pazi sad oni traže organizacije za ljudska prava i sl. koji su to ljigavci.
mozda jer je njihov spiun.
Uhapsen, jer ne zeli ukidanje slobode govora. Otisao je svijet u qrac....
Uhapsen, jer je telegram online market za narkotike, oruzje, pornografiju.