Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj tako Putine, navijaju oni za tebe preko interneta. Isto kao što i Bošne navijaju online za Hamas. A ni jednog ne bi mogao puškom natjerati da ode dole pomoći "braći".
Jarane ne uzimaj u usta Bošnjake. Pozdravi ekipu preko drine uz pjesmu Jedna si jedina
Preko tamnih gora od Save do mora, na vjernost ti se kunem od Drine do Une, Jedna si i jedina nasa domovina, jedna si i jedina Bosna i Hercegovina
Ma nije to oružje, to su kišobrani.
KISEO pogled i ZLATAN zub! Zar i ti sine BRUTE da uvalis nam KRUTE?!
Još ako je Vučić rekao streljivo, onda sam ja mungos. Koja kroatizacija portala.
Hahahahaha đe vam je Z komšije???
Što bi AV išao kad je Dodo redovan...
Jel se odnosi i na Dodika, il Mile i dalje moze da se ljubi sa Putinom(jednom za sada)? :)
Ni jednom.. Nije ga uspio ni jednom sa izvines.. Možda mu nesto radi kad kamere ne snimaju.. Ko zna.
Oni izvoze kisobrane
Nema veze ide nas milutin beg laktasa
U suštini, ovo nije dobro. Iako je ideološki na strani Putina, političkom Beogradu će Zapad opet gledati kroz prste, i to svojim lošim okom.
Koliko samo manipulacija od strane opozicionih medija. Ali Vucic je drzavnik koga cene I postuju zbog odgovornosti I iskrenosti.
Sta misli Putin kako su postali ekonomski tigar hahahaha
Vucic I Putin saradjuju na svim nivoima , i to znaci za odnose I saradnju Srbije I Rusije
Štajovo? Okupacija sen dv! Čara sa istoka??
Kaže taj Rus: Servia se ponaša k'o zadnja ''šljuha'' (ku*va), a šljuha je bosanska riječ. Svaki Rus kad ustane prvo na bosanskom jeziku kaže ''dobro jutro'' i ''zdravo''. A priznali su da su im preci Bosanci, kad je rusko ministarstvo odbilo da vrati treću kopiju Povelje Kulina bana riječima ''ovo je najstariji dokument koji mi Rusi imamo o svom porijeklu'' - bosanskom porijeklu.
Kae Sinan: izdade me ti, nisam se nado...
Ako je ikada vrijeme bilo za diplomatsku misiju, i popravljanje statusa FBiH sa Rusijom, onda je to sada. Trebamo razgovarati i skinuti nezasluzenu stigmu koji su nam drugi stavili, kao neki neprijatelji krscanstva i Rusije, moramo ambasadoru Rusije pokazati da mozemo raditi skupa u napretku BiH, i da smo faktor na koji moze da racuna u izgradnji normalnih odnosa.
Trebamo ruskom ambasadoru pokazati da u ovom dijelu BiH postoje casni pojedinci i opcije koje nece zloupotrijebiti novije povjerenje ukoliko se stekne kroz bilateralne susrete.
Trk po sendvič
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mnogi žele da ugroze prijateljstvo sa Rusijom, ali Srbija ih godinama ubeđuje u suprotno. Srbija i Rusija su bratske zemlje.
Bot