Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika ga nalozila, vjerovatno obecali sve i svasta. Da je bio revolucionar iz patriotskih razloga ppstovao bih covjeka, ali na danasnjem vaktu to ne psotoji...samo licni interes je bitan.
Znate li da svi žviždaci iz Boinga USA koji su otkrivali probleme na njihovim avionima su misteriozno umrli, uči čitaj u ime Allaha koji te stvara od ugruska krvi(Ikre). Isto sto se desilo Navaljnom desava se i na globalnom zapadu.
Ja njega odavno zaboravio.
kad znas da ne mozes protiv mafijasa, zasto pokusavas? cist suicid.
Zato sto nije pitschka. Nego se mora i boriti za slobodu dok ti odmaras u ladovini.
Vjerovao zapadu...
Ma ja zapad je kriv sto ga je putin ubio. I hiljade drugih u Ukrajini. Koji mozgovi
NEMA VODE NAVECE , VODOVOD SMANJUJE PRITISAK I KAO STEDI. UJUTRO BUDE PRLJAVA A BOJLER CVILI I LAGANO SE KVARI. NAJGORA INSTITUCIJA U DRZAVI ViK
Cuj bio bolestan, mozda zato sto ste ga trovali...
NEMA VODE NAVECE , VODOVOD SMANJUJE PRITISAK I KAO STEDI. UJUTRO BUDE PRLJAVA A BOJLER CVILI I LAGANO SE KVARI. NAJGORA INSTITUCIJA U DRZAVI ViK
Tiranin i diktator Putin nema granica.
Ima deda ce da umre. Starost cini cuda.