Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demilitirizacija kao Srebrenici? Pa da kasnije herojski usetate i goloruki narod pobijete? Iste metode, isti narativ kao da neki milosevicev ucenik vodi rat...neka svijet vidi sa cime se Bosna sama izborila 90tih. Samo mi smo bili okruzeni sa svih strana, embargo na oruzje i nismo imali vojsku nego samo srce. Danas u miru nas kasape rijecima ruske marionete Covic i Dodik. Vulic i Kovacevic. Cavara i Cvijanovic..i kazu jos bore se za nesto legitimno i za ustav
Nama sve sto se desilo je Ruska skola...zato vidimo od koga su oni ucili cijelo vrijeme cim je Tito umro
Haha jao Mujo, kakvo usetavanje majmune, Rusa nije ni pola miliona u ovom ratu, a Ukrajinaca je preko 40 miliona. Plus Rusi ni pod koju cijenu ne zele urbano ratovanje, jer znaju da je to skoro da nemoguce dobiti. Ili mislis na Ukrajince da ce se usetati u Donjecku i Lugansku jer i oni zele demilitarizaciju? Onda mozda i imas koju mozdanu celiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sinoc vojno porazeni u harkovu, jutros po civilima harkova neselektivno kasetne bombe i vbr. to je vas domet putinoidi. i zato cete izgubiti.
Oni bi da vode glavnu rijec u tudjoj zemlji, Boze sacuvaj, sta sve sebi ljudi nece dati za pravo.
vidi ovog Gustava, otkad ga nismo gledali.
Treba ih izbaciti i UN-a
Srbijanska politika 90tih
Haha, nato red line, eto oni potpisase zahtjev za nato.
Vidi se da su srpska braca po lazima!💩👿bre!..lele!
Hamo gledaj mu glave! Samo na gluas zalijepit!
I opet laze do te mjere da sami sebe uvjeravaju u vlastite lazi. On hoce da uvjeri 85% svijeta da njih njihove ovi lazu! Identicno kao nase komsije. Majkemi neka posebna sorta ljudi!!!
Civili u Ukrajini skoro oa normalno žive!! Vrijeđaš nam integenciju majmune, pa vidimo snimke kako oklopnjaci gaze automobile u pokretu sa civilima, vidimo da su civili napustili svoje domove, spavaju u metro stanicama Grobaru ružni, gremlinu, stvarno mislis da je narod tako glup da ne vjeruje svojim očima
Kličko par direkta u ovu ćelavicu da mu udari. Možda bi poslije toga bio malo pametniji.
Ovaj je ili dusevni bolesnik ili narkić
bice da su ukrajinci sebe napali. zlo je bolest, a bajraktar lijek
Bajraktar pencilin Elhamdullillah!
Mamu hebo svoju ružnu gremlinsku
Nije desetine hiljada raseljenih nego stotine hiljada raseljenih.