Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su izgleda zaglavili u Ukrajini kao sto su ameri u Vijetnamu sve su prilike.
@h8er Zavisi ko pobijedi na izborima u Americi. Ako Trump uzme izbore Zelenski će morati potpisati bilo kakav mir. Trump i sada njegov Vice President govore da će zaustaviti svu pomoć Ukrajini. Bez Amera, Ukrajina ostaje sama a EU definitivno neće pomagati bez Amerike.
Fashisti.
@borci za ocuvanje patrijarhalnih vrednosti
Iste genocidne namjere kakve smo vidjeli u Bosni i Hercegovini, ali evo BIH postoji, a počinioci u zatvorima.
Dug rat odgovara svima, osim Rusima i Ukrajincima. Dobro i normalnoj buraniji po čitavom svijetu. Jer sa tim ratom imaju razlog za poskupljenja, naoružavanje i sijanje straha. A sa strahom se nabolje upravlja ljudima. Ali ko pita običan narod za bilo šta. Radi i šuti svima nam je isto.
Kako je krenulo do 2034 godine neće Rusija postojati na karti svijeta. Ne mogu se pomaći Rusi iz par gradova u Ukrajini a ne da osvoje Ukrajinu.
sa 3 dana odose na 30 godina
Zašto NATO neobjavi rat Rusiji?! Zato što jedna zemlja sa 6000 atomskih i hidro bombi nemoze izgubiti rat a da ne i protivnik ne izgubi ga! Zašto Zapad pere mozak Ukrajini da može pobjediti Rusiju a ni NATO nemoze ih pobjediti da neizgubi sam! Nevjerovatno kako Zapad Ukrajince uništava uzalud
Ukrainci ipak moraju priznatu sto su napravili dvije do tri historijske greske: 1) predali svoje atomsko naoruzanje rusima 2) sto su zaratili sa rusima 3) sto vjeruju da je EU sloboda a mogli su da budu most između EU i Rusa nešto ko Kazahstan danas. Na primjeru Ukraine se vidi šta znaci imati loš bokserski Leadership (braca Klichkov i Glumac)
ne mozes vise nista duhovito naspisat a da vjestacka inteligencije ne prepozna kao govor mrznje. izgleda da im je vjestacka inteligentna, kao i novinari na klixu.
Kad pocnu iz Moskve i St. Petersburga ici na ratista...tad pocinje problem za Rusiju.
U tom slučaju će Rusija biti zemlja bez i jednog muškarca!
Mislim da je ljudima dosta rata , tuge i bijede ....
Neka se Putinovi fashisti i povuku iz Ukrajine nakon izvršene agresije i eto mira.
Eeeee tugo od specijalne operacije i pada evropa za 1 mjesec do godina 2034...
Jesu i Afganistan su tako
Kako se zove ovo sto klix kreira???? Pitam za jarana.
Ama nisu Rusi ti koji zele rat, nego oni koji zele da istrijebe one koji su za mir. A za mir su: Fico- slovacki 1 ministar, nedavni atentat na njega, Orban- predjednik madjarske- pokusaj atentata, i posljednji Donald Trump.
Trodnevna desetogodisnja operacija a mozda i trodnevna stogodisnja, po ruskom svjetu