Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj video snimak sto vidite Putinovu palacu je laziralo politicko Sarajevo
Ne lažite. Putko živi kod ženinih. Dali im dvije sobe u prizemlju. Zajednički wc. Sve to o vilama je samo zapadna propaganda.
A šta je vec sa Bakirom dogovorenim frizeicinim drugim tornjem može bit da je nakon raspada koalicije opet nešto zapelo
FIN COEK ;););) . ODOH U WC ;););)
Sad ce ga mrak pojest, samo ce nestati hahahh
Aha ili ha, ha, ha.
pa ima ZK nek pogledaju cije je...sta dzaba dizu prasinu
Putin je u Rusiji Car i Bog. Američki, Britanski, Fracuski i Njemački vladari, su samo lutke na koncu Svjetske Vlade.
Koliko god ima njemu treba dat jos toliko brate zasluzio je jedini posteni voda .svaka mu cast
Putin je pozvao Rotenberga na caj i rekao mu:”Sto je tvoje,to je i moje,a sto je moje to je samo moje.”Kad je on pristao,nije morao popiti caj, nego je dobio kapucino.
how yes no
Ovo isto kao kad Nermin Niksic prepise stan na sina ili svalerku. Kaze nije moje, nego od moje svalerke.
Bakire hocuuuuuu i jaaaaa 🥶🥶🥶.Ako nasa ne bude najljepsa, vracam se u sumu, dosta je vise i tebe i tvoje impotencije, smiju nam se moj Bakire! Grrrr
ovo je tacno zemlje istocne evrope su razbijene i vlast i moc je data po stotinjak tajkuna koji se zene sa djecom politicara a narod gladuje dok zapadne zemlje koriste njihovu pohlepu i izvlace prirodna bogatstva iz tih drzava prvenstveno plin i kad njihov narod i narod istocnih zemalja provali o cemu se radi oni smisle koronu da zadrze narod vezan dok oni nesmisle drugi nacin opstanka lV rajha
I Selimović je svojedobno tvrdio da je vlasnik nekretnine za koju su prozivali jednog našeg političara. Čuvaju se oni uzajamno bolje nego dva brata sirotana.