Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kome ja pricham mjesecima.Sta cu kad znam znanje :D
Zar nije Ukrajina zauzela preko 1200 kvadratnih kilometara Kurska? Sto mu dodje nekih 2% od cijele Kurske regije, same livade i sume :) Do prije neki dan zapadni mediji velicali to postignuce, sad slabo nesto izvjestavaju o tome. Ali dzabe je to prosjecnom mozgu da shvati, da su to sve obicne farse i napumpavanja.
Navijam za Ukrajinu ali očito je da su osvojili teritoriju Rusije koju neće zadržati a u isto vrijeme izgubili dio svoje teritorije koju ne mogu vratiti. Pogriješili su i tačka.
Ovde nijedna straa nece pobjedit.Sami SAD ima koristi.Njima je cilj razvuci,rat toliko dugo koliko je njima interes.
Geopolitički Amerika je u problemu, najbolje prolazi Rusija, još kad Briks uvede svoju valutu i sjedište organizacije, biti će problema po zapadu. Amerika koliko god tebi zvučalo ne uvjerljivo ne može ratovati na tri fronta,naravno ako se aktivira i Tajvan. Rusija ratuje pred pragom, a Ameri moraju svašta nešto.
kako stvari stoje, rusija bi mogla odluciti da zavrsi cijelu ukrajinu
Ajd bar ste prestali pisati da su Rusima ovo zadnje rakete
Cilj ofanzive u Kursku bila je Nukl Elektrana Kursk, operacija po Ukrajinu neuspješna. Evo vam malo materijala da dignete moral ljubimcima NAFOa... https://t.me/intelslava/68167?single
Deri USA proxye !
Ma veca ofanziva od Wermachta na Kursk, eto ih do decembra u Borodinu
Kako sad kad kljiks piše Rusija pukla skroz ?
Kakva tzv ofanziva u Kursku. To je bio samo ocajnicki potez vec davno porazene strane. Sami sebe su doveli u okruzenje i bice anihilirani.
Dje su otanfilcici da nam kazu nesto pametno, nema ih ovih dana
Zelenski umislio da je vojni takticar i prvoklasni general. Najbolje jedinice izvukao iz Donbasa i poslao u Kursk, kakav mozak za to moras biti.
Inace Rusija lopatama ratuje i nestalo im je metaka prije 3 godine.
Nema nista bez stare lopate I krampe, haahhaahha