Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga briga za njom.
Šta možemo učiniti za sebe ,to je glavno pitanje.Možda prestati širiti mržnju.Bojim se da bi mnogi nakon toga poumirali od gladi.Prvo političari,zatim novinari,plaćeni botovi.stranački zaluđenici,sitni grebatori.Očito su nesposobni ,ne znaju raditi ništa,bez majstora u životu,bez zanata.
Ako je cesto ismijavala i rugala se projektu nezavisnog Donjecka i Luganska, kao sto tekst kaže, onda je moguće da ju je ubio i neko iz Putinovog užeg kruga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bradati nacista je mislio da će samo tuđa, sirotinjska djeca ginuti u ratu za koji je dosta zaslužan a njegovo se provoditi na tulumima po Moskvi.
Doso joj putko glave moj mile i vucko nek van he bog u pomoci
Znači dvolična.
Po ovome...bila je jako,jako pogana
Steta dobra čkapi moglo se ovo jos natezati
Znači to je Putler onda raščistio
Izgorila na lomači
@gooUser1661195030 Lepi odmori malo. uzmi bre pauzu na svacijem si! Provaljen si!
Ovo je sve vidjeno tokom agresije na Bosnu od strane srpske naci politike. Pametan svijet zanijemio a barabe i bitange se samo cuju! Nece se rusija od ovoga duuugo oprati. Bas kao ni bratska SRB
I šta ćemo sad?
Ma ubila je Rusija jer je se smatrala vodom
Ma nju su sami rusi ubili i onda hoće da okrive nekoga drugog .. Rus je to
Evo šta je Dugina napisala na dan invazije na Ukrajinu: “U daljini se na kući vijorila ruska zastava. I tihi šušanj, Rusi dolaze…Slogan u mojoj glavi je rekao "Carstvo, budi!" Probudila sam se, i carstvo se ostvarilo.” E ovako razmaženo derište zamišlja dolazak "carstva", a ne vidi smrt, razaranja i patnje miliona ljudi
mene samo interesuje jel i jedna osoba u BiH čula za nju prije ovog što se desilo,pa ovoliko pišete o njoj
AntiSCH Ja sam čitao Duginove knjige, članke i intervjue i zaista je u pitanju fašista i zlikovac. Dobrim dijelom je odgovoran za ruska razaranja po Ukrajini, za oživljavanje neo-fašizma u Rusiji i za širenje otrovne ruske propagande.
Ideolog kojeg Putin stalno pominje i ponekad citira je fašistički filozof Ivan Ilyin, a pomene i Vladislav Šurkova i njegovu ideju "suverena demokratija". Aleksandar Dugin bio je poznat krajem osamdesetih i kroz devedesete, a od 90-ih Dugin nije više zanimljiv nikome jer je davno ostao bez ideja i postao ono što je Alex Jones u SAD-u. Eksponiraju ga internet i novine jer im je zanimljiv na isti način kao i slučaj Alex Jones. Reći da je Dugin ideološki mozak rata je apsurd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A jeste dosadni sa ovom zenom...nepoznata,nebitna i nevazna osoba..ohladite jednom