Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za prijemni u gimnaziji moraš znati skočiti padobranom i oteti tenk
Ovo fali Bosnjackoj populaciji.
@gooUser1692454175 fali svakome ko granici sa srbijom ili rusijom, nazalost.
Divno...dakle biče pucnjave po školi kad se bude radila pismena vježba.Ko preživi osnovnu prelazi na drugi nivo u srednjoj.. silovanje i protjerivanje civila.
U Americi je to uobičajena pojava i bez ''obuke''.
To je ta druga vojna sila na svijetu da osnovcima obuku daju pa ih guraj u rat sa 15 god. Kako god gube ovaja rat tigrovi na papiru.
Ja sam sa 10-ak godina prolazio istu obuku, jer nije bilo pirotehnike, devedesetih. A poslije rata sa skolom isli u obilaske kasarni gdje su nam prezentovana neka oruzja, mine, municija, panciri. Prerano je da se osnovci obucavaju. U srednje skole treba uvesti ovakvu vrstu edukacije a poslije mature vratiti sluzenje vojnog roka bar 6 mjeseci!!!
U kojem razredu se uči silovanje, ubijenje djece, nevinih ljudi, etničko čišćenje, skrivanje dokaza, premještanje grobnica, kako uspješno granatirati pijace, ...
Kad završe obuku Rusija više neće postojati..
Agresori samo na oružje i na sukobe misle. Oni su ti koji sukobe započinju. Ne brane se nego uvijek druge napadaju.
ocito nestaje mesa na frontu pa ce pocet djecu slati -jadovi jedni hocete vi tudje dabogda vas istrijebili ukrajinci
A cudo im bilo lad su Arapi to radiili europa je bulo zgrozena lafo
matura u ukraini u rovovima.a kuci sutra u vreći.
Tako njima i treba. Neka od malena znaju da ih vlasnik moze poslati u bojno polje kad god pozeli gdje mogu poginuti svake minute.
Nama je u 5tu gimnaziju 97me profesor vojne obuke donio kalašnjikov i tetejac da rasklapamo i sklapamo...samo kažem,onako.
Ovi gori od svrba
debila. 40mil. stanovnika oni po djeci.. a fitness centri puni u kyievu.
Bolestan narod ko srbi u Bosni...
Pa bila je tkz "odbrana" i u Jugi, sta se sada cudite
kakva degutantna nacija..
Putinjugend
Meanwhile,,,,SAD dovode transe i drag queens da plešu u vrtiće i škole....Sretno
Barem ovi u Americi ne ubijaju ko njihovi vrsnjaci u Rusiji