Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nije to uradio prvi dan??? Cekao je da vidi kako se stvari odvijaju.
...Eto , sad vratite Cojkuuu pare sto ste ukrali radi jedne recenice...Ccccc F A S I Z A M 🤔🤔🤔🤮🤮
ako je pratio medije u zadnje vrijeme, trebao bi se pripaziti stepenica, balkona, prozora itd. hehe
Imaju dovoljno razloga da zbace putina
Tinkov je nova generacija milijardera.. nije stekao bogatstvo na racun pljacke drzavne imovine
Odrekao se da mu se ukinu sankcije. Kakve ovo ima veze sa Rusijom. Evo hoću se ja odreći državljanstva BiH jer je najkorumpiranija država na svijetu. Majko moja, pa kao da smo vjeverice.
Sad će slučajno pasti sa balkona
....Eto , sad vratite Cojkuuu pare sto ste ukrali radi jedne recenice...Ccccc F A S I Z A M 🤔🤔🤔🤮🤮
Lik živi u Londonu, posluje u UK, ko zna šta je etnički, imao je državljanstvo Rusije... Putin je poodavno zaprijetio da će tajkunima koji su pare zaradili u Rusiji pa onda iznijeli odavde i troše po bijelom svijetu poukidati državljanstva i oteti firme, tako da ovo sa Ukrijanom nema nikakve veze, samo ovom lopovu došlo zgodno da se umili zapadnim gazdama. Doduše, ja bi na njegovom mjestu dobro pazio koji čaj naručujem...
Kriza, odrekao se otadžbine radi paaaraaaaa
https://www.youtube.com/watch?v=65D2ZVCHurQ&t=4s
Ima pametnih Rusa, bez dileme. Jedan od pokazatelja je i kanal "1420" na YT na kojem se jasno vidi ko podrzava putinov terorizam a ko je protiv.
Da i ovo docekamo.
Veliki broj rusofilnih botova se nakotilo na ovom klixu, dodu se i na drugim su portalima. Koje ste vi balege od ljudi, fuj.
Normala lik.