Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Rusi zauzimaju ali nema stradale djece i civila a Izrael i Ameri sravne Gazi nisu zauzeli ništa ali stradaju djeca. Djela najbolje kažu kakav je ko
Kad god Ukri izgube neki gradić na Donjeckom frontu koji je odnio desetine hiljada zivota njima i rusima, tako ga genijalci iz ISW proglase strateški nebitnim. Bahmut, Avdijevka, Ugledar... ovo tačno boli koliku glupu pro pagan du prosipaju partneri sa zapada.
Populacija Vuhledara prije rata bila 14.000 stanovnika. SELO zauzimaju 3 godine, a vi govorite padaju bitni gradovi
Ima li nesto da uspjese odbraniti
Ja vjerujem klixu.... pa makar ft.com napisao naslov kao npr. "Russia takes strategically important town of Vuhledar in eastern Ukraine". Ipak je klix, klix.
Anlitićari, uskoro neće ko imat držat pušku. Gubitci u ljudstvu su ogromni ili žele žrtvovati par generaicija i opet izgubiti
JADAN PUTIN PLANIRO 3 DANA A ZAUZECE CJELU UKRAJINU DA BOG DA TE NATO BRANIO MMF HRANIO
Svaki put, nije nista znacajno, pa da je metar, nesto znaci...
Citav svijet kroz cijene hrane, energenata i ostalih stvari ispasta zbog ovog rata.Za koga god navijali ili podrzavali iz licnoh razloga, objektivnih nebitno svi mi ispastamo a posebno nasa djeca jer se neki kreteni igraju ta-ta .
Nemojte nam servirati propagandu, nismo mala djeca ni naivci. Ja sam više za Ukrajinu, najviše da bude primirje i dogovori što prije, ali ovo da pad značajnog grada u regiji neće utjecati su gluposti. Sam gubitak grada je gubitak po sebi, jedan grad vrijedi više nego puno praznog teritorija.
14.000 stanovnika grad?
Kako rusi napreduju za jedno 2 milijarde godina mozda zauzmu i kijev
Kijev im i ne treba. Mislim da žele samo donbas, jug Ukrajine i kopneni most Krima sa ostatkom.Rusije i možda još Odesu. Vjerujem da je Rusima Odesa san snova, tu bi Ukrajince totalno odsjekli od mora. Ukrajina bi strateški bila totalno nebitna zemlja, taj ostatak Ukrajine mogao bi i u NATO da uđe.
Odustali su od Kijeva i hoće one 4 pokrajine koje su formalno prisvojili sebi. To je sasvim jasno, kada izbiju na granice tih pokrajina i možda malo dalje, tada će htjeti pregovore.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
malo mene malo tebe IDJMT i oni kontaju branit drzavu......
nea vise sadake sa zapada u stotinama milijardi dolara..... mogli su za te pare atomske kupit a ne gubit po 10 OMSova u jednom napadu.....