Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neregistriranog potpuno automatskog pištolja, definiranog u državnom zakonu kao oružje za masovno uništenje novinari
Koje su dalebu ovi ameri! Čuj 12 sati ćućo?
12 sati ćamio čekajući...
Dolph Lundgren za siromasne...
Teško je očekivati da će dotični komičar ikad vidjeti balvan u vlastitom oku.
On zna da normalan čovek njemu ne veruje ništa. Ali, negde tamo, u usamljenom selu na vrhu Kolorada, živi stariji muškarac koji će poverovati ovom kratkometražnom filmu. Zbog takvih naivčina će Tramp nastaviti da snima ove bljutave parodije. Preslikao od žvale iz Srbije. Šta ga briga, ne plaća iz svog džepa, donatori su tu. Svaki koji mu poveruje znači da mora da se ukrade jedan glas manje u noći izbora.
Tramp je veći cirkusant od aleka
Čekao ga na rupi.
Trump izvuce li zivu glavu do izbora sigurno će pobijediti
Amerika bi sad trebala da objavi rat protiv terorizma i da bombarduje svo grmlje oko golf terena po cijeloj Americi!
Price za amerikance....
Dzaba pisete protiv trumpa. Lik ce pivuci nato a onda...
nacista koji je regrutovao strance za azov bataljon. Lik je cak bio i u blackrock reklami za regrutaciju stranih boraca za ukrajinu(najjaca firma na svijetu koja posjeduje 47% ukrajinskog zemljista) . Sve su mu profile ugasili na drustvenim mrezama ali su neki stigli da sakriju pre nego sto su izbrisani. Na tviteru je imao 6 ljudi koje prati i svih tih 6 su pratili i njega. Zanimljivo tih 6 su svi zaposleni u CIA, jedan je cak i bivsi direktor.
Kupi kišobran narandžasti
Sve je jasno, dobio pare da bude tu sa oruzjem kako bi ga obezbjedjenje otkrilo a on pobjegao a to bilo predstavljeno kao jos jedan atentat na Trampa koji je izgubio debatu i odbio iz straha jos jednu pa je morao malo sebi podici rejting.
Koliko si vakcina primio?
Truml je ofirniji od sda botova
I od Vucica.
očekujemo sada da će i vučko početi da prepisuje od Trumpa ove basne
Nevolja nevolju privlači..