Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu bitni Ukrajina i vladavina prava, demokratija i ostali izgovori. Bitno je da Lockheed Martin proizvodi novo oruzje a rjesava se starog, bitno je da je svaki cent tzv. pomoci u sustini dug prema SAD-u, bitno je da se proba destabilizovati Rusija kako bi se zapad dokopao kontrole nad prirodnim resursima te zemlje. To su cinjenice, a oni sto navijaju za jedne ili druge navijaju za pustos i pogibiju ljudi koji nemaju izbora nego da pucaju jedni na druge a najradije bi zivjeli u miru...
Pa ne vidi se baš mnogo efekat te pomoći na frontu. Kontraofanziva lani propala, avantura u Kursku se upravo okončava, a Rusi samo što nisu ušli u Pokrovsk. Što im više pomoći šaljete, to je sve manje Ukrajinaca.
To " samo sto nisu usli " traje godinama. A kursk ni blizu nije zavrsen
nemojte žuriti. moze i do kraja 2027.
Ko će dostaviti, Wolt?
zna se tko je glavi baja na svijetu , samo ameri imaju moc projicirati snagu na svakom djelicu zemlje
Gledam neki dan Ukro zarobljenici prosjek 40 godina, mnogi sa hroničnim bolestima, znači uncle Sam računa na Boška.
haj. ubili ste barem 200.000 do 300.000 UA do sada.
Ovi mogu svima poslati svega a optuzuju Iran da nisu oni i englezi do sada poslali toliko oruzije eat bi davno bio zavrsen, nego im ne odgovara.
Kad će paket vojne pomoći Palestini.
Palestina slobodno zivi. Gaza je ta kojoj treba pomoc da se oslobodi od terorizma.
Naravno da imaju računicu i plan. Kod ..futa nema džabalučine.
Zašto se prodaja oružja Ukrajini naziva vojna pomoć? Ja kad nekome nešto pomognem ne tražim nikakvu naknadu
Zato sto je vecina donacija stare opreme a dio je prodaja. Kad kupujes opremu dobijes izbor da kazes sta oces a kad ti se donira oprema dobijes sto dobijes. Obzirom da ukraine hoce specificne sisteme da bi se zastitila od agresora kupuje ih na zajam koji ce se vjerovatno oprostiti ili oprati kroz ruski dug.
USA i belosvetski fondovi i proizvodjaci oruzja su mnogo investirali u taj rat. Ugovori su potpisani. Mir se ne isplati.
To je takp u mokrim snovima malog Perice. Koga bole za ukrainpm naivko.
Što manja Rusija, to mirnija Evropa.
Cekaj ko u ovom slucaju ratuje protiv Rusije, USA ili Ukrajina ?