Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Uhapsen oficir americke vojske u Venecueli'....sta radi neprijateljski oficir neprijateljske drzave u toj Venecueli
Uhapseni agenti, slike izbacene, pasosi, oprema..... SAD negira? HAHAHHAHA izgleda ovo samo prolazi na zapadu :)
Pa tako su negirali i desavanja u Zaljevu Svinja,a kasnije priznali da su sve oni organizovali.
Usa je demokratija ne bi oni to!
Hoce A s k e n a z i da s m a k n u S e f a r d a Madura,pravog S e m i t A
wasington uvodi sankcije zbog slobode govora u todjoj drzavi a u svojoj ne dozvoljava slobodu govora.progone ljude koji daju podrsku Palestinija se pitam samo sta je sa svijerom sto svi ne okrenu ledja najvecem diktatoru na svijetu svih vremena ?!!!!!!!
Ma gde bi ameri tako nesto. Otkud Madura. U Venezueli nidje nafte.
Nekad smo svi mislili da se svrgavanja vlada i predsjednika dešavaju samo u južno američkim i bliskoistočnim zemljama dok nismo to osjetili od strane agenture i Marfija i ovdje u Bosni samo bez radikalnih metoda. Uhapšen i munjevito u zatvor strpan premijer Novalić koji nije odgovarao MMF-u i zapadnim centrima moći, nakon toga instaliranje nametnutih i podobnih kadrova poput Konakovića i Nikšića koji rade i pričaju ono što Marfi misli
Poslije Sadama Huseina i Gadafija kao i pokusaja eliminisanja Erdogana drzavnici koji ne zele biti pod kontrolom Amera su na velikom oprezu. Tu im pomaze ruska obavjestajna sluzba.
Eto i do sada su sve pri znali. Maduro je S e f a r d, dok je US A p o d k o n t r o l o m K h a z a ra
Jok eto priznaće
Ma kakvi,gdje bi vi to:)