Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Trump je i prve izbore dobio tako što su ruski hakeri lažirali rezultate, a drugi put je izgubio od matorog čika Bidena dvotrećinskom razlikom. Kamala, koja je srednja žalost, će da ga rastavi na proste faktore.
tramp će da nosi sve veću gazu dok traju izbori. on to doživljava i koristi kao odlikovanje
poglavica ušna binda
poglavica probušeni uho.
Kvarite mi kafu u podne sa ovom slikom radi nelika na lijevoj strani.
ampanja kanarinca se svodi samo na vrijeđanje i omalovažavanje drugih dok ko papagaj, bez ikakvih argumenata ponavlja ja sam najbolji. Takvom dati glas moze samo neko bez sive mase.
Kampanja kanarinca se svodi samo na vrijeđanje i omalovažavanje drugih dok ko papagaj, bez ikakvih argumenata ponavlja ja sam najbolji. Takvom dati glas moze samo neko bez sive mase.
Harris lijevo? Haris pravi gresku jer je sredina. Da udovlji svima. Trump pobijedi 100% agenda desnice. Harris pobijedi 50/50. Dokle ce ljevica biti naivna i popustati bullies? Kad se uporedi sa trumpom i dodik je lijevo.
Ko gleda rukometnuutakmicu Egipat Španija svjedoči sramnom suđenju u korist Španije . Prt isključenja za Egipat u posljednjih 5 minuta ,za Španiju ni jedno . I kao fol sudije polažu nekakvu zakletvu na otvaranju olimpijade .Obična farsa
Imaju oni jedan zajednički sadržilac, bez kojeg ne bi ni mogli biti birani, a to je Izrael.
Simpsoni u "predvidjeli" da je novi predsjednik SAD-a Kamala Harris next US president
odnos prema izraelu im je isti. ovaj tekst je mrtva propaganda
Žensko i muško!
Velika vjerovatnoća revolucije ili građandskog rata u sljedećih par godina tamo. Nije ovo kao kad se polarizuju Danci ili slični. Ova nacija je do zuba naoružana.
"Jedinstvo" vodi jednoumlju što je katastrofalno za jednu zajednicu. Neka razlike i polarizacije.