Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna se šta je gore, biti prijatelj ili neprijatelj Amerike. I jedno i drugo je jednako opasno.
Pa i ne treba je vise financirat dosta vala ako se ne mogu s ovoliko para opreme izborit sta cu im ja
Ma,druže gdje će se izboriti.Budi realan.Mogu mediji biti na strani UKR,i logično da se slabiji podržavaju,ali Rusija je to..Sila Boga ne moli.
Ne sikiraj se ti dobit ce oni jos vise para nego prosle godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva je to obećana zemlja u kojoj bi desetine hiljada moglo ostati bez plate?Pod hitno bježite u zemlju snova izmišljenu za političare, ovdje u BIH imaš i BJELI HLJEB i penziju po POVOLJNIM uslovima,limuzine,plačene telefone,bezbroj savjetnika,pratnje,osigurabnja i svašta nešta a nemoraš ništa raditi a ni išta znati.Možeš od ovaca i čobanskog iskustva drito u fotelju.
'za dlaku' po stoti put. Američka vlada je jednopartijska sa dvije struje koje se slažu u 95% stvari. A kad su pare u pitanju, uvijek se malo drame odglumi za mase, ali će se uvijek dogovoriti i tu se slažu 100%.
Prosjecan Balkanac znaci ocekuje da parlament dozvoli vladi SAD-a da radi sta i kako hoce???????????? Svaki NORMALNI parlament je TU DA ZAUSTAVI VLADU KAD TREBA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZASTO ONDA POSTOJI???? A SUDSTVO je tu DA KAZNI I JEDNE I DRUGE!!!
Usvajanje budžeta u poslednji čas je djelo MAGA idiota.Ucjenjuju državu zbog idiota Trampa.Za 4 godine je napravio 25℅ ukupnog duga SAD.Što se tiče Ukrajine do sad su dobijali nepovratnu pomoć.Međutim Ukrajina ima Land lease koji može koristiti (izglasan u decembru prošle godine kad su demokrate bili većina u kongredu).Informišite se malo.
Glupi Evropljani su možda dali nešto nepovratno, pametni Ameri ni centa, sve se mora vratiti kad tad i na ovaj ili onaj način
Ukrajina je tu najveci pusac a zatim i EU. Ameri nemaju da brinu vise za recesiju jer razoruzana EU sada kupuje njihove gas i naftu kao i ratnu tehniku koju potrosise uzalud kao pomoc Ukrajini. Celnici EU nemaju da brinu jer su tu ugradjeni korupcijom a narod ce se vec nekako snaci uz pomoc 15-20 miliona izbjeglica na njihovom teretu.
Hoće li opet Evropa da se smrzne ? Nalupao si se gluposti. Šta je sa Rusijom ? SAD su pokušavale decenijama da prodaju gas EU.Nisu uspjeli.Toliko o tome da ameri upravljaju EU.Bivši njemački kancelar ne radi za amere već ruse.Putin izbacio Rusiju a ubacio SAD u isporuci plina
113 milijardi do sad dobili, mogli su pola nove Ukrajine izgradit
Kako će Ukre,Ameri da puste niz vodu..Al ono baš lagano..
Ukrajinci imaju Lendlease u USA koji još uvijek nisu koristili. Puše ga rusi i domaći malorusi
Najjaca vojska svijeta ipak opravdala svoj status 🇷🇺
Možda u Rusiji poslije Wagnera najjača. U Ukrajini na trećem mjestu