Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gaza je najveći konclogor u Istoriji ove propale civilizacije,evropske vrijednosti mrtvo slovo na papiru
Ko je kriv?
Muslimanski ummet je kao morska pjena. 1,6milijarde muslimana, naspram 15mil židova. I ko je jedina sila koja staje u odbranu Palestine? -Šije iranci. Iste one šije iranci koji su nama u ratu slali pomoć, municiju... A braća, sunniti, Erdogan, saudija...sramota...eto kako bi i nas Erdogan branio.
Lako je gađati kad nemaju protivavionske rakete, da skinu bar dva aviona nebi im napamet palo vise da onako mirno lete.Tako su Ruje u Ukraini pokusale pa sad samo dignu avion iz Rusije ne priblizavaju se Ukraini.Ovo je stvarno uzasno gledat kako ruse zgrade i objekte.
Jesu li zadovoljni krscani.
E na hajr sve vise.
Pa kad su ćaćkali mećku u p.... !
Ljepše sad izgleda ! 🇮🇱👍
U Bahmutu nisu bili civili, ovdje ima 2 miliona civila. Samo eto da znate. Putinu treba dati Nobelovu nagradu za mir.
IMATE LI VI DJECU ?????????
UN, Vijece sigurnosti, EU, Arapska liga...: Beskorisna licemjerna gamad.
Ravnaju enklavu i avionima sve jače od sinoć bombarduju živo meso civila i djece, hoće da ih presele u Egipat, pod krinkom da žele spasiti civile potiskuju ih prema jugu na granicu sa Egiptom. Živi bili pa vidjeli, egipatski Sisi je sin marokanske jevrejke Melike Titani. Uživaj svijete i tebi će se kad tad odbiti od glavu.
Nevjerovatno da je hamas izveo akciju znajuci za posljedice pa nije 1. put. to je skoro pa nemoguce.
Jedva docekali
Ignoriranje svijeta je u istoj ravni kao ova tragedija
U Austriji kancelar rekao da čvrsto stoje uz Izrael i da se šire dezinformacije vezano za rat na društvenim mrežama, uglavnom djeci sa migrantskom pozadinom. Ministrica za EU i ustav kaže da se antisemtizam krije iza navodne podrške Palestini. Da čovjek poludi od propagande…
Iran 70 god. prijeti Izraelu i sta ae desava ,nista... Nemojte ih vi vise braniti ,sami ce sebe oni braniti ,evo i sada dok je preko 1000 djece ubijeno Iran i dalje samo prijeti ,trebali sye nakon prvog ubijenog djeteta odmah napasti Izrael ,a vi nastavili po svom...Ublehasi.
U ovom cirkusu prvo su ubijena izraelska djeca, svi mi zajedno trebamo moliti alaha, boga, budu, manitua .... da kreteni sa obe strane ostave oružje i prestanu ubijati civile bilo koje vjeroispovjesti .
Samo ignorantni Bosnjo podrzava ove idiote jer ipak su to muslimanska braca. Moras biti poseban nivo zatucanog mozga da vjerujes da je Hamasu uopste stalo do nevinog covjeka u Palestini. Ne stavljaju dzaba svoje narouzanje u civilne zone jer znaju da su to laki bodovi da se vidi "teror vojske Izraela" iako ista vojska bukvalno prije napada upozorava civile da bjeze sa zone napada dok Hamas im predvodi da ostanu.
da Bog da ti zidov krojio pravila zivota pa da vidis kako je lijepo kad te stjeraju u mali gradic a 2 miliona ljudi , otmu ti sve i tako te muce 70 god