Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto se otegla, ova trodnevna setnja do Kijeva...
I o Ukraini sve manje vijesti, izgleda se bliži kraj...
Sta briga putka za sve ovo. On ce se borit do zadnjeg rusa lezecj u kadi i pijuci sampanjac. Ako zafali ljudi samo naredi " kupi tu omladinu i salji u rat "
Imaš jako naivnu predstavu o svjestkoj politici...
Sad ce ih rusi napast
Ono zadnje skladište je bilo ponos ruske armije. Novo izgrađeno, hvalili su se da može izdržati i napad atomske bombe. Ali Ukrajinci su ga običnim dronovima izbrisali sa lica zemlje. Još jedan dokaz da polovina onoga što Rusi propagiraju nije ni blizu istine.
Ja mislim da ti to za atomsku bombu vadiš iz dupeta i da to nikad nigdje nisu rekli...
ko ruse znao kao amerikanci koji su ih pobjedili u hladnom ratu (Vietnam.koreja afgansitan)znao je to od pocetka dolaska putina na vlast i vec davno prije 2014 oni nisu pratili telegrame tik tok i youtube eksperte jer imaju svoje znanje i informacije o svemu sto postoji u rusiji i naravno onom sto ne postoji !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)