Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prikažite satelitske snimke Gaze prije i sada tokom Genocida. Nije mi žao ovih, ovo je područje vrlo bogatih Amerikanaca, oni će se snaći.
treba samo pogledati slike iz Palestine i sve će biti jasno
Meni je samo jasno da su dobili sto su trazili, ne znam sta je tebi jasno.
zaposlenici ambasade usa citaju klix pa se urednici trude biti na njihovoj strani da nas prikazu proiz r a
Floride bila pustinja bice opet pustinja ljudice unisti sve na ovoj Planeti!?
Ljudi, razmislite prije nego li stavite komentar. Kojekakvo ismijavanje Amera što nisu dočekali pravi uragan, a nama se gaće tresu kad naiđe zemljotres od 3 stepena Rihtera. Neukusno totalno.
kad ih ne mogu neke drzave moze vjetarneka im puse tako svaki vikend, da se o sebi zabave
Potegnuti Boga cijela Tuzla jednu kozu muzla
USA kako sije ,tako bere.....elhamdulillah
Tako izgleda i u Donjoj Jablanici bilo?
Nezapamćena od oluje Catarina a onda Slava pa optužbe pa sve ostalo redom ,nikada pameti i svoje
Rto im prilike, da dodatno pomognu Izrael sa novom transom od 10-tak milijardi USD
Načelniče Jablanice , komandante Civilne zaštite , rukovodioci MZ , tražite da snimati Jablanicu i druga nastradala područja mogu samo oni koji imaju dozvolu od općine i MUP -a. Dole vam jr cirkus na mjestu velike tragedije , mada YouTubera ,orekifa stradale u čišćenju terena , snima ih,postavlja nekakva nesuvisla pitanja da bi to okačili na YouTube i zarađivali na ovoj ogromnoj tragediji . Obezbijedite mir i dostojanstvo tim ljudima koji su izgubili sve .
Bunili se protiv korone i klimatske agende pa dobili savrsenu oluju.
Šta radi policija u Jablanici ? Zašto ne zaštiti žrtve od lešinara koji opsjedaju nastradale, prave inzervjue kije kače na YouTube i na njihovoj tragediji zarađuju . Ima li iko normalan u ovoj državi da zaštiti te ljude od halapljivih nesorti
Kad čitam komentare dobro je da Neretva nije odnjela sve do Jadrana.
Zašto su poslali nosač aviona na obale sredozemlja da brani Izrael od projektila koga inače već brani Iron Dome umjesto da su ih poslali na obale Floride da brane svoj Narod od napada Miltona!?
American people are good people