Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kraljevska porodica uradi od saudijske arabije, zalosno. Svi ucenjaci koji se protive kraljevskoj porodici i svi koji se protive americi i izraelu su po zatvorima
Kralj Saudiske Arabije hoce naravno i dalje da ostane kralj. A kraljevi su nista drugo nego diktatori. SAD mu garantuju opstanak, zato on radi sta SAD od njega traze. Narod naravno ne smije da se buni, inace si odma terorist. Slicno je i u Egibtu na primjer. Tu su isto pobili izabranog predsjednika poslje revolucije, skupa sa SAD i Izraelom.
Kako su se kod nas za vrijeme fasisticke njemacke nasi ljudi mogli organizovati i njemacki nacionalizam je izbacen iz nase zemlje. Uvijek je bilo onih gore i oni dolje. I uvijek su oni 'odozgora' koristili pohlepno vlast u svoj interes. Vjerujem da bih bilo dobro da se sagledaju posljedice i onih 'gore' i onih 'dolje' i nadje jedan ne-nasilni nacin da se problem rijesi. Jedan nacin kroz obrazovanje i civilnost, shvatanje da smo svi ljudi.
Kako ćete pred Allaha Suadi jel??)
Sta oni vise imaju sa Allahom?
Ja nemam ispravnog misljenja o ovom jer izraelci imaju jake medije(pro zapadne i nase) koje ja pratim redovno koji manipulisu u svoj interes. Ne mogu potvrditi niti jednu niti drugi. Da su saudijci u pravu to potrvrdjuju podanici Sinvara jer su upotrijebili silu unistavajuci ured. To znaci da 500 demonstranata vrijede milione ne-nasilnih iracana jer koriste silu i nasilje. Takvi nacini 'siledzijskih 'reagovanja na medije ne spadaju u civilna drustva.
Sumrak civilizacije.
Da sam Iračanin isto bi ovako reagovao!
Vole Arapi USA i NATO saveznike, pa to ti je, valjda zato što su im donijeli demokratiju i usrećili ih, naučili ih kako treba da žive
Ne pričaj o arapima nego o njihovim Kraljevima kao što ni većinski Jevreji nemaju ništa sa Cionistima!
Saudija je bljak
E nećete više hađ ija iz Baznije!!!!! Hahahahahahahahahahahaha
a mi klix bhrt i ostale paradrzavne medije gledamo i trpimo godinama...
Imati ce i oni svoje proljece izgleda
Saudijski trojkaši
Bravo,sve su to igrači globalista.
Salmanu neka narod sudi kao i u drugim US backed drzavnim udarima
Nevjerovatno.Oni koji bi trebali biti čuvari islama najveće c. ističke sluge.
Sta kazu ove nase daije na ovo jesu li i njima oni ko i princu im palestinci teror...
Izjednacavas daije sa kraljevima? Zasto ne sa saudijskim daijama? Možda zato sto su ih kraljevi zatvorili?
Narod se budi lagano,a kad ustane,ovi sa carsafima ce da bjeze kod onih koji su ih instalirali na vlast.
Tako im i treba