Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost Saudijska Arabija je odavno samo zatocenik dolara, absolutno km je svejedno za palestinski narod dokle god dolari dolaze u zemlju, sto je njihovo pravo. Ono sto meni smeta jeste ovo glumatanje da im je stalo.
Mi gledamo bliski istok iz naše perspektive koja veze nema. Stotine ratova izmedju Francuza,Njemaca,Engleza sva tri naroda su germanski i kršćanski. Na Balkanu najveći broj ratova izmedju Bugara i Srba, slaveni pravoslavci. Sta onda briga Arape muslimane jedne za druge...
kao i mi, samo nam je bitan američki dolar. niko nije napravio proteste ispred izraelske ambasade
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebo si pipu zavrnut prije 11 mjeseci kakvi sada ultimatumi
trebao je... nego pogledao kako je završio zadnji kralj Saudije koji je zavrnuo pipu, pa se prep'o
Pošto je sjeckani burek od novinara?
Samo adekvatan odgovor na okupaciju
Ovaj ko Schmidt.
rekli im idite k vragu
Eto javio se. Šta sad?
Oni te i postavili.... kome solis pamet?
https://youtu.be/6BDvMsm2nEs?si=0Qd-EmxI5OEWgbmc
Njihov plan je biblijski Izrael do Kuvajta i trećina Saudijske Arabije. Doći ćete i vi na red ako im odlučno ne stanete u kraj.
Lazetw. Vi vec imate odnose sasvim normalne sa Izraelom, trgujete, pomazete im. Ali polahko, Neko motri na sve nas.
Eto njih brzo i kod vas, ušli ste u pakt sad će vam se sve vratiti
Postojanje i djelovanje države sa kojom bi ovaj kao normalizovao odnose (ne smijem joj ni spomenuti ime jer ovaj njen Ai odmah blokira) vodi ka uništenju ljudske civilizacije. Kome to nije postalo jasno u proteklih godinu dana, taj je izgubljen slučaj.
Pa oni hoće da ot mu vama pola vaše Sa udi je sa sve Me kom i Med i nom. Zavrni naftu !!
Šta ste vi tačno uradili kako bi pomogli palestincima? Okani se šuplje. Raskomado si novinara u sred ambasade u Istanbulu samo zato sto te kritikovao.
Dobri Bošnjani,najbolja kazna za Saudijce je ta da nitko od vas ne ode na ha dž!!Brate mili,ne morate se zavaljivati u kredite samo da odete tamo i postanete hađije i još će vam ostati love!!E tek tad će skontati da su pogriješili i morat će mijenjati politiku!!!Sretno!!
Lave, Hadz je vjerski propis, nema veze sa drzavom saudijom i njenom politikom.
Licemjeri