Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael može napadati koga hoće i kako hoće, tu se niko ne buni. Ako drugi hoće da reaguju onda se svi bune. Teško svima onima koji podržavaju pokolj Palestinaca.
Kakvi su ovo naslovi? Cuj saveznici mole Izrael? Prvo Izrael je bez "saveznika" pustinjska rupa, drugo, niko njih nista ne moli, nego im se daje veci znaczj glupim naslovima!
Igraju šaha u čvoke.
Ublehe nalik na priče o srpskom junaštvu...a u biti Izrael se boji i to ovom pričom otkriva ali se uzda u svoj nuklearni arsenal koji će dati alibi i Rusiji da učini isto i onda imamo situaciju da "srpski svet" zauvijek nestaje...zajedno sa ostatkom Svijeta.
Ti samo o srbima, legendo bliski istok je u pitanju
Povezuješ nepovezivo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo sveopci rat moze osloboditi pelestince i ukinuti geto i logor na zapadnoj obali.
U sveopcem ginu desetine milijuna, mnogo gore nego WW2, zato ne budali
Ove zemlje nisu u ratu, one su malo u ratu
Cilj Izraela zadnjih 30 godina je slomiti i unistiti Iran jer su sve Arape komplet vec kupili/slomili i jedino sa Perzijancima to nisu uspjeli, i sad ga uvlace u sukob i planiraju da ga Amerika i zapad dokrajci, teska vremena za Iran, nadam se svim srcem da se to ipak nece desiti.
I. ne moze opstati bez agresije sa njihove strane. To su ucili na zapadnim koledzims. Da nisu bacenr dvije atomske bombe, neko drigi bi bio svjetski policajav
Ne može se slomiti zemlja koja ima 80 miliona stanovnika. Preteško je to.
porokajte se al nemoj te plaho
"Malo ih samo..."