Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP se na narednim izborima gasi kao i SBB na prošlim. Narod nije glasao ZA opozicione stranke koliko je glasao PROTIV SDA. Dakle, mi nemamo stranke da valja, jer SVAKA ali SVAKA stranka ima interes da: Ukrade Uhljebi Prevari Ima je benu platu od 5000KM jer je drugačije, svojim kompetencijama, niko ko je uhljebljen ne bi mogao zaraditi, ma ni 1000, a ne 5000 Toliko
Nermine izdajnice jedan, neces nikada vise dobiti glas nijednog BiH patriote, ni ti ni Mijatovic kojeg si doveo iz laktasa
FADIL NOVALIĆ JOŠ 4 GODINE ⚜️☝️
Fadil je za njega Elon Musk
Nece
Ovaj gori od bakira, ne bi mu ni dvije nacrtane ovce povjerio a kamoli mjesto premijera
Dok se ovi dogovore, vakat ponovo glasati..
Pa ni madjionicari svi ne mogu ugurat Neku nigdje vise
Ta ce on biti premier, on ne moze ni portir biti u Ariji, a ne na celu drzabe lik ne zna sklopiti recenicu, sta ce on ba ko njega uopce uzima za ozbiljno.
SDP ke razocarenje za sve nas koji smo godinama u ovoj stranci ali nismo politicki akzovni. Nikada oni vise nece dobiti ovoliki broj glasova , Ovo im je posljednni dobar rezultat kojeg ce ostvariti. Biti spreman trgovati drzavom ua komad vlasti je dno dnas. Koaliratio sa Dodikom i Covicem koji su dokazani tazbijaci zemlje a napadati Komsica je bijedno. Mogu garantirati na slijedecim oizborima ce NIP zavrsiti kao SBB a Sdp ce biti ono sto je SBBB bio prije potopa.
3000 glasova
Tesko je razaznati je li Nermin Niksic zvani Njiva glup ko tocak ili je otvoreni izdajnik. Ako on dodje na celo FBIH treba ocekivati nove paljevine Predsjednistva i institucija BIH, unistavanje arhiva, slanje nekog novog Mevlida od strane BIA da puca po Americkoj ambasadi, davanje tamo nekih njiva u katastar RS-a, treci entitet Covicu i na kraju Palestinizaciju Bosnjaka. Pored Alije samo nam je ovakav "lider" trebao.
Samo nam je još on falio.
Nema biro tamo mu je mjesto
Vreću čvaraka za našeg Neku.
Ovaj krmojed da bude premijer?
Ljudi SDP osvojio sacicu glasova i oni tako bitni. Niksic, predsjednik partije, osvojio tek cca 5.000 glasova! Po cemu su oni bitni?
Nikad!!!!
Vidi rumenka kūrvē babilonske