Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja miislim i da BiH treba podrzati clanstvo Ukrajine u NATO i odmah poslati jednu satniju klixovih dragovoljaca na istocni front
Ukrajina je obećala Rusiji prije 30 godina, onda dovedu pacova da ratuje za tuđe interese ... sad gledamo.
Appotegeist2 pa druže ulazak u NATO ti je dolazak (Američkog) nuklearnog naoružanja... Primjer Turska!
Ameri su obecali Ukrajini ulazak u NATO kao i zastitu od vjerovatne ruske agresije. Ta zastita se kao sto vidimo danas pokazala tipicno Americka jer je Ukrajina prakticno unistena drzava. Ko vjeruje Amerima zavrsi na 22.3%.
Prije agresije Rusije na Ukrajinu SAD prve bile za ulazak Ukrajine u NATO. Sada se protive
Najkorumpiranija drzava zeli u nato ili ipak zeli da uvedu nato u rat
Hoce da uvuce u NATO zemlju koja gori od rata ?? Vidi se da je Zelenski nekad bio stand up komicar. Bolje bi bilo da je to i ostao.
Ukrajina je prekršila sporazum iz 1997 o prijateljsvu, i partnerstvu sa Rusijom. Obavezali su se da neće ništa raditi na svojoj teritoriji što će da ugrozi drugu stranu. Nastojanjem da uđu u NATO i majdanom 2014, prekršili su ga eto to je odgovor ovima što mantraju o 1994g.
Sporazum koji je potpisan sa pro Ruskom vladom ne važi danas isto tako koji kur su Rusi da zabrane nekom clanstvo u EU ili NATO
a to sto su Rusi usli u suverenu drzavu, nista ?? imaju pravo na odbranu od genocida i okupatora
Malo je preoptimisticno od Zelinskog ocekivati da trazi clanstvo u NATO-u. Svaka cast na srcanosti Ukrajinaca i da nisu dozvolili da ih toliko nadmocniji neprijatelj okupira. Njegov najveci problem je da nema novih ljudi koji se zele boriti. Pobjeglo ih vise miliona iz Ukrajine, a ono sto je ostalo, mora ih hapsiti po nocnim barovima.
Slovenci, kao i u Yugi, ponovo najpametniji..
I nisu baš govori se ako Ukrainci ne dobiju pristup NATO-u da ce gledat pokrenut svoj nuklearni program
Mađarska i Slovačka jer su ruske pudlice. Ostali imaju osnovane razloge.
Meni je zanimljivo razmišljanje...u kome nema komentara zašto se SAD protive, oni nisu ničija pudlica znači imaju svoje interese, a Mađarska i Slovačka moraju da se povinuju, oni ne smiju imati sopstvene interese. Na kraju evidentno je da oni koji misle da bi se svi morali bezuoslvno složiti da Ukrajina treba u NATO su zapravo pudlice.
Ovako su Aliju nagovorili da odbije Kutiljerov plan, kao ide BiH u Evropu
Nisu ludi.Da ginu za Tudji interes.