Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj gdje se krio? Kakvi su ovo proizraelski idiotski naslovi?
Kod nas mediji ne mogu napisati članak ili neku vijest iz svjetskih dešavanja bez da ne kopiraju isto što pišu Zapadni mediji koji su u ovom slučaju "pro izraelski". Kod nas se u CNN, BBC, Sky News itd gleda kao najpravednije, najbolje i najtačnije, a zapravo sve kontra.
Naime, ja sam mlada osoba i sve me ovo uveliko izbezumljuje. Za one kojima je poznat moj nick, često sam ja taj koji ostavlja komentare tipa "Slijedi li izumiranje ljudske vrste", čime jednostavno pokušavam dobiti što stručniji odgovor na pitanje mogućnosti eskalacije na globalnoj razini. Sve me ovo brine, jer mediji uporno navode upravo taj narativ. Mlada sam osoba u ranim 20-im i naravno da se ne razumijem baš najbolje, stoga mi je ovo slamka za koju se hvatam.
E ovako kada smo svi manje-više anonimni, iskoristiti ću ovu priliku da progovorim o onome što me tlači, a tiče se situacije u vezi sukoba na B. Istoku. Godinu dana otkako traje s u k o b Izraela i Hezbollah, nisam pretjerano obraćao pažnju na svaku pojedinost koja nastupa na dijelo. Tek nedavno sam se posvetio tome i zbog toga trpim veliku dozu stresa.
Ž6ivijo Hassane
Viva Iran
Kad iskoči Nasralah i kaže: jesam vas, ha ha ha
Kamenolom?
I jos jednom da naglasim da se remPose binsalmanu i abdulahiju 2 po celenki
Nešto mi djeluje kao da su ga na silu dovukli ovdje iz nekog Zatvora samo da bi se na trenutak ukazao! Komandante samo trepni dva puta da znamo da si uhapšen!
penicilin za c/0 niste
Ziv je smail umro nije huraa
Cidaši Geno su sto varzija za MSM napravili kao i obicno