Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mattery se svojoj izvinjavaj, jesi čuo... ko vas vako nestručnog doveo da instalirate te vaše softvera na tuđe računare... to vam najdobronamjernije govorim
On se bar izvinuo. Microsoft se nije ni izvinuo, vec prebacio odgovornost na svoje podoperatere, a glavni je odgovorni za distribuciju operativnog sistema. Ljudi su kupili licence od Microsofta, ne zanima ih od koga je Microsoft sta kupovo. Microsoft treba da plati odstetu. Stale su proizvodnje, transporti i usluge.
Ali to je tako kod zapadnjaka. Kad su oni nesto krivi, nikad nece platiti odstetu. Sjetimo se pljacke preko Ljubljanske banke. Oteli su nasem narodu pare, a evropski sud presudio kao neki rok je prekrsen u zalbama. Ne daj boze da je Huawei kriv, bile bi tuzbe na svakom koraku. Zivimo izrabljivacki neokolinjalizam.
Ma samo Linux i Libre Office.
Znaci niti Crowdstrike niti njihovi klijenti nisu radili QA, ili bar nisu kvalitetno pregledali u kombinaciji sa Windows sistemom? Nevjerovatno da software update ide direktno u production system!
Deployment without testing???
svjetske IT mreze su u tzuKur
Hoce, pogotovo one sa BSOD. Sve ce vratiti.
nasekirao se neće moći zaspat
Ovo prezime neko mnogo sposobno
Znaci sve je u kurtzu
E ja pokrećemo tužbu .....pa neke se kući izvinjava..štetu koju mi je prouzrokovao mora nadoknaditi jer sam zbog njega dosta izgubio ,.Addiko čitav dan van funkcije ...
Šta ti je odgovorna firma. Nama se ni SDFA ni trojka nikada ne izvinu.
Što bi se izvinUli, nisu gimnastičari?
Cjela bivša Yuga je sada kolonija Britanije, Njemačke, Amerike, Francuske, kao što su, afričke zemlje, zagade, osiromaše zemlju, otimaju resurse i bogate, se samo političari, mi svi smo prodani u bescjenje kolonistima, a narod ovca, sluša nacionalističke priče.
Što bi u Bosni rekli...hebi ga
Ili Ono kada reklamiras pa ti prodavac kaze : "sta cu ti, sto ni gledo"....
Svi se izvinuli osim Microsofta
Ukakali ste ga dobro..de bi li
Sta je stvarno bilo znacemo za jedno 50 godina