Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi su zaboravili kako su zivili prije eu
Ili se prilagodite ili izadjite kao sto su englezi
Strahujte, malorusi 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I pitamo se zašto nas neće u EU pa evo zašto primete golog i bosog žednog i gladnog dadnu ti sve uslove za normalan život i kako ti vraćaš za tu uslugu?Tako što glumiš da si neko i nešto kad te drugi nahrane a nisi u mogucnosti shvatiti da si i dalje glupak isti onaj što je bio go i gladan.
Oni ce vas izbaciti gospodo. A onda se bacite ponovo na prodaju razglednica I petardi.
Ne mogu ih izbaciti...moraju svi biti za a poljska neda...
Izbacite tu nezahvalnu bagru vise iz EU. Prije ulaska u EU nisu imali hjeba da jedu, a sada se ko fol nesto protive, a pare rado kupe
Kad ćeš dati onih 100 miliona Dodiku što si obećao.
EU je genijalno zamisljena ali se to pretvorilo u cetvrti rajh gdje kajmak kupe Svabe i Francuzi a ostalima idu mrvice a kako su Ameri umjesali svoje prste i postavili svoje ljude na kljucna mjesta u E parlamentu sve propada.
ove svinjare treba hitno izbaciti iz eu..
Izgleda i EU ima svoje Srbe i RS: Madjarska.
strane medije sam gledo: njemci viel ici u madjarsku jel tvrde da nema arapa i crnca itd tamo! I kako tvrde orban se izjasnio protiv migranata koje kako vidimo u njemackoj cine 75% i više kriminala
Kad KGBgovnojed kmeci - to je kao Mozartova melodija za civiliziranog covjeka
Pa naravno ako se r.s. odvoji od federacibevtj. BiH.Federacija ce traziti da se odvoji Njemačkoj .I sta onda.?Svaksko u Njemackon zivi oteko 4000000 muslimana
Prenos dijela suvereniteta države na EU zajednicu je cijena ulaska u uniju. To ste trebali misliti prije. Zbog takve neposlušnosti Mađarskoj je zaustavljeno 13 milijardi iz evropskih fondova, radikalizam i visoka korupcija.
Nacionalisticka Lita !
Kad fukaru nahranis ovako to na kraju bude.
Najbolje da vi cekate da vas ovi veliki pojedu. Evropa ce se ujediniti ili ce je nestati pod velikim silama kao sto su Rusija, Amerika itd.
Vama je mjesto u usranom zapećku. Najeli se EU hljeba pa se osilili.
Treba tog Mongola iz Ulan Batora-Budimpešte, istjerati iz EU. Pa oni i dan danas pate za ruskom čizmom. Nije im dosta 50 godina bačineje od Rusa gdje su Ruje davači a Mongoli pokatoličeni primači.
Genocidno tursko kopile opet te tuce babin komplex garavog turcina. Jbga genetika je rekla svoje i zna se cije turske gene ima stanivnistvo balkana to je procebtualno najvise u svrbiji tako da mi ostali komotno mozemo da manje se smatramo turcima. A komplex je cudo. Ako laze koza ne laze rog dacno ljudi rekli svoje