Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi sa denacifikacijom,Zelenskim ...... 😂
Sankcije ostaju,pocrkajte ghovna ruska.
hebo državu u kojoj predsjednikova slika visi na zidu
na to su pristali od prvog dana... dok ste vi ste tražili da polože oružje i predaju se... Ruska politika je propala ko žeton, al eto nemamo izbor, moramo ih istrpiti
Ne gnjavite sa tim sastancim.Sastancite kofol za mase,a nidje veze.Svi znamo kad ce dogovor pasti,dok ne najebete do koske il vi il oni.
Joj slike iza. Diktatura ubija
Gledaj zaključka kod Rusonja, sada kada smo srušili pola Ukrajine i pobili hiljade ljudi postigli smo napredak jer Ukrajina će graditi dobrosusjedske odnose s Rusijom u budućnosti.
Englezi su rekli da ce im nestati za 3 dana municije i hrane, zato se sada povlace. Amerika je Ukraini dala oruzje sada ide kontra ofanziva, nema nista od pregovora. Ali ne zure cekaju da pomru od gladi da imaju manje gubitke Ukrainci.
Imam jedno pitanje za ove nase pravoslavce? Sta mislite koliko ce moci stati iza vas ako ovdje zagrmi. Jer svakim danom vas Dodik vodi ka tome. Odgovor: Isto kao pri bombardovanju.Nikako.Zato pamet uglavu I volite svoju zemlju BiH.
Dobro paša moj a ko ce platit Ukraini stetu gradove ste im sravnali sa zemljom,ekonomiju unistili,infrastrukturu.Valja vama za zlocin odgovarat bolhe da niste ratovali.
Pohvala za portal, postaje objektivniji u izvještavanju.
Na sve cete vi pristati, samo da bruku sakrijete pred vasim narodom zbog vec izgubljen of rata u Ukraini. Hljeba vam nemaju vojnici na ratistima. Nezadovoljstvo medju vojnicima, sto je informalno.
Pa niste bili primorani da napadnete citavu ukrajinu da rusite i unistavate infrastrukturu, raketirate civilne objekte ubijate civile. Toliko ste stete napravili toliko domova i objekata unistili, sad kao zaustaviti agresiju i nikom nista. Ova ruska politika je gora od fasizma
Tako su i nas agresori potisnuli. Bolje ne pristati nego pregovarati sa agresorom i gen***dasima