Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka im je Bog na pomoći, i Ukrajincima i Rusima.
spalit će vas Rusi ko božićno drvce, hoćete rakete da uperite na Moskvu po naredbi SAD to ima svoje posljedice "banderaš". Nacistima ko 41 dižete spomenike heej hajvanu.
svima je poznato koji narodi nosaju ostatke svojih svetaca stotinama godina, oblace ih, dotjeruju i mole im se
Samo da udulji,bar ko kod nas...
Ruske budale hoće da urade istu stvar očekujući drugačiji rezultat.
Imajući u vidu ovu i izjave/ispade iz prethodnih dana, polako se Ukrajina pušta niz vodu. Inače kako objasniti da se ovakvi moronni pojavljuju sa ovakvim glupostima? Kakve veze ima Lenjinova mumija i sa čim? Šta onda sa silnim mukama po francuskoj, Španiji, Italiji i cijelom svijetu? Staviš pred kamere nekoga sa inteligencijom prosječnog klix komentatora...
Mukama-mumijama
Suplja ratna ko i kod nas od odnosno suplja ukrajinska
Zapad nije uspio slomiti islamski Svijet Ali zato pravoslavni CE zavaditi da ce jedni na druge atomske bacati
Nije slomio nego razbio već par stotina godina...
Sevap dati svo oruzje Ukrajincima. Prave mudonje, ratnici.
Bili ste braca, a sad tako pricas