Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još jedna laskava titula za Sebiju i KCUS
@fbUser1579611233 Hahhaha za Sebiju, a 4/5 svih slučajeva u BiH su u manjem entitetu
Ova istraživanja su big shit al et nek im bude
Nas srozava ekonomija, korupcija, nepotizam, nacionalizam, uhljupi a ne virus
bla bla bla
To Ti dođe da neko,,šalje" krive podatke..iz BiH ..Ja vjerujem da smo najgori..jer u Sajajevu ima više pboljeli..neko krije tvarne podatke.
I ja sam mislio da je do testiranja, ali nije. Bolnice bi bile začepljene, a ne samo poneki pacijent.
Mi imamo respiratore i pokretne bolnice. Takodzer imamo i veoma sposobne i dobro povezane politicare, zovite Forbes treba srediti tu listu.
Citam top komentar i komentare na njega i ne mogu da se nacudim da ljudi niste skontali da ovaj ranking nema veze s brojem oboljelih nego sa zdravstvenom njegom oboljelih. Pa jel moguce da ima toliko bahila koji ne znaju citati
Da nije bilo afera i lopovluka bili bi u top 10.
Nama su nabijali minus bodove zbog "efikasnost vlade"
Neki ovi iz Forbesa prvo provjere imal' im neko zaražen u redakciji, pa onda neka prave svjetske analize. Meni se čini da njih u Jersey-u pravo povaljalo. Zato nek ne seru! Mi smo Bogu hvala dobro prošli a to je najvažnije!
Yebala vas korona, popustite više, necemo vakcine , necemo se čipovat !
Karakteristično za ovaj virus je da se brže širi nego ideja demokratije ili komunizma. Čak ni religiozni fanatici nisu tako brzi. Možda samo Google može reći da je brži.
Lako je njima kad nemaju Fadila, Fikreta i Fahrudina.
Smjesno i nelogicno. Bravo za idiote koji su pravili ovu ljestvicu
Kako im samo smeta uspjeh Bosne
Kod ovako skupih respiratora? Ne mogu se načuditi.
Ma ja, nisu im ni trebale stotine metoda ni hiljade podataka. Bosnjo je odokativnom metodom skontao da smo najbolji na svijetu. Nema sanse da je pogrijesio.