Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci za Erdogana su glasali nacionalisti?Zato mu je Dodik i cestitao.
Eh da smo mi Turska po bilo cemu...
Naši SDA nazovi politički analitičari na hajat TV-u sinoć upoređuju njihov državni patriotizam zvani nacionalizam sa našim etno nacionalizmom zvanim ekstremizam i miržnja prema vlastitoj državi i druga dva naroda koja čine BIH naciju.
Nigdje autokratija i jednoumlje s mass medijima i tajnim sluzbama nije dobro doslo. Hvala Bogu gradjani Bosne su odbacili tu istocnu ideju ili sihir iako neki zele k istoku. Zele konjusarske svite koji jos uvijek misle da je sda branila drzavu. Branila je sirotinja s sinovima koji su ginuli dok je sda marva trgovala s agresorom i dijelila 50 miliona ratne pomoci. Sda je prodala Bosnu i reviziju.
Eto sreće za Kroaciju, sad će Erdogan opet praviti ružne hotele tj. nomadske šatore i upropastiti turizam, džaba im tri mora- JUPIII za Crojejša!
Sincino ti si klk sutra u zatvoru bolje je pakuj se
Treba nauciti novinare sta znaci pojam nacionalista a sta patriota.