Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Modrice ce dobrovoljci u pr a vo sla vnu Etiopiju,a iz Breze u Somaliju:))
Šteta što su Egipćani poslali, bolje bi da su USA. Da naši teoretičari objasne kako i šta, a ovako su zbunjeni
Sirotinjska posla, isto ko i kod nas na balkanu.
Šta kažu naši vanjskopolitički stručnjaci u komentarima?
Kao sto je u cijelom svijetu bila prica oko kljucne 2 sedmice i oko budimo odgovorni, tako se sada na cijeloj planeti pokrecu su ko b i. Zato su b i l i i oni napa di pro laznika kako bi se jedna skupina ljudi prikaza la kao navodni trrsti. S a d a k r e c e 2. faza te pri ce, - ne sta na k te s kupine, na na cin kao sto je sada na blistoku.
ja, i?
yebo vas ratovi, da mi je kakvih para da obilazim svijet
Nakon plan de mi j e, 2.faza su su ko bi na svakom di jelu plan e te. Sva ka godina ce biti uza s ni ja od pre t hod ne, dok se ne po stignu svi ci lje vi, od ko jih je jedan de pop u la cia
danas je najbolje oruzje proizvodit