Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna stvar je svima jasna, a to je da oni uvijek dobar komad ovom svijetu bjeze u tehnologiji... kod njih nema laprdanja ko kod ostalih
Nije to ništa kako su Rusi usavršili Ladu, nova tipa ima i kuku za konjska kola.
Dobro je da se Amerika pridružila Kini i Rusiji što se tiče hipersoničnog oružja. Iako je ovo oružje već nekoliko godina u upotrebi u Kini i Rusiji mišljenja sam da će ih Amerika vrlo brzo dostići. Prošle godine su se Američki generali bunili zbog tog što su daleko iza Kine i njihovog hipersoničnog oružja. Ozgleda da je to žaljenje dalo rezultate. https://www.voanews.com/amp/top-us-general-calls-china-s-hypersonic-weapon-test-very-close-to-sputnik-moment/6287945.html
Moj jarane kad ga Munira iz Vragolova draufne raja pada ko pokošena
Raja na Karačićima
Sa osrednjim svojim sistemom HIMARS ubijaju Rusiju u pojam, šta bi tek radili sa svojim naprednim oružjem.
Amerikanci koristili internet dok Rusi nisu znali sta je televizija u boji 🤣
Love you 🇺🇸🫶🏻
Ako je skupa nek padne jedna u moju avliju.
Heblo vas testiranje i takve stvari ...nahranite djecu sirom svijeta , pa onda testirajte ...fuj fuj fuj..:(
Putin na aparatima.
Hipersonočni projektili su u redovnom ruskom naoružanju već 5 godina. Jedan od razloga američke histerije spram Rusije je i taj. Ovdje se prikazuje kao da je tehnologija nepoznata samo zato što Amerikanci nisu usvojili serijsku proizvodnju.
Kaze Fadil da mi imamo aparate ,kad spojis neprijatelja na aparat sav mu kisik izvuce iz organizma.daleko smo mi napredniji od amerike i rusije.
Svejedno, i da se na toljage vratimo, opet ce neko biti jaci a neko slabiji. Sto kazu u maratoncima, smrt je jedini siguran biznis.
nek koriste Rusiju kao poligon za testiranje…
To je baš pametan prijedlog.
A ko je neprijatelj?