Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i da nije šta vas boli Q. Nakon agresije Izraela na 3 zemlje i počinjenog genocida.
dobro došo nam Kim Đong Une. Izvini ne razlikujem Đ i Dž , kao i većina Sarajlija
dobro došo nam Kim Đong Une. Izvini ne razlikujem Đ i Dž , kao i većina Sarajlija
Me vidim razlog sta je sporno? Kad mogu svi ostali slati svoju vojsku, sto nebi I ovi. Amerikanaca, Engleza ,Francuza itd... ima ih od Europe, Azije, Afrike. Sto I ovi nebi poslali zar to nije demokratsko pravo.
Tako i nasi i stocnjaci kaxu da je gen ocid bio u skladu s medjunarodnim pravom.
Ulazak Sjevernokorejskih vojnika u Ukrajinu znači da nije više samo Rusija agresor na Ukrajinu nego i Sjeverna Koreja. To znači da istog trena i Nato ima pravo da se umješa u rat.
Ovde važi pravo jačeg, nije ti to Libija, Irak, Sirija, Jugoslavija... Rusi imaju hidrogenske
Nemaju razloga da udju radi 10 000 vojnika. Poslat ce ukraincima 200 atacams klastera i pokusit ce te jadnike koda ih nikad nije ni bilo. Ulazak nato trupa nikad nije solucija osim ako se zovne Ukr u nato. A to je zadnja solucija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ulazak Sjevernokorejskih vojnika u Ukrajinu znači da nije više sa Rusija agresor na Ukrajinu nego i Sjeverna Koreja. To znači da istog trena i Nato ima pravo da se umješa u rat.
Međunarodno pravo i UN, hahaaa
Kad ikada pomislite da je naša Bosna šprdnja od države samo se sjetite da na istoku azije postoji država u kojoj kriminalni klan KIM izgladnjuje sopstveno stanovništvo van glavnog grada samo zato što im se preci nisu dovoljno dobro pokazali u narodnooslobodilačkoj borbi protiv Japanaca, ima na yt dokumentarac Children of the State
Sjeverna Koreja je za Bosnu Enterprise. Obrazovno, industrijski, vojno, ljudski oni su Zvjezdane staze za nas koji bi se vratili u srednji vijek za dva mjeseca sankcija koje oni trpe. Samo ti gledaj dokumentarce, dosad su pomrli od gladi bar tri-četri puta, pola ih je Kim lično pobio PAT-om, ali eto nekim čudom su i dalje problem od kojeg cijeli Zapad skače na noge kada šalju oružje i vojnike u Rusiju.
Medzunarodno pravo? kako mi se svidja ova uzrecica treba neke viceve napravit sto se tice tog prava :) i opcenito svog UN prava... i danas dan vlada otimacina zemlje, genocid. Ma sto se tice i svog ljudskog roda :) od pocetka civilizacije "sto se kaze" do danas :) vladaju toljage, samo modernije :) torovi, nacionalizam, boja tijela, kose, ociju sve igra ulogu :) kako da se vrijedjaju jos je ljudski rod u 8 stoljecu...
Slanje ovih trupa dokazuje da je ruska vojska nesposobna da zavrsi ono sto je trazio Putin.
Mislim da je logičnije objašnjenje da se Koranci spremaju da njih ameri napadnu, pa pokušavaju steći vrijedno iskustvo protiv NATO naoružanja i taktika...
E moj Bošnjo sad kada te nema , meni fali meni fali da mi neko kaže stani, stani mali... stani mali :(