Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi za svoje kažu ovo isto
Ovo je još dobro, dok se uskoro ne sjete da su Istra i Dalmacija italijanske, dok Mađari ne skontaju da je Baranja mađarska, dok Austrijancima ne sine da je Slovenija austrijska, Bugari da je Makedonija bugarska a SFR Jugoslavije više nemapa neka svako svoje tangice čvrsto drži!!
Britanci fas histi, talijani pravednici, Putin liberal, S Koreja raj na zemlji, Bella Ciao sovinisticka pjesma, file eno 15 KM. Divno.
Normalni i pismeni ljudi, pa neka su i desničari, koriste ovakve trenutke i ovakva mesta da šire ljubav, toleranciju i podsete i sebe i druge da žive u 21. veku. Francuska i Nemačka ratovale 10 puta, milioni izginuli, a danas ne znaš više da li si u Nemačkoj ili si prešao u Francusku.
Kad srbi mogu poČetnike zvati borcima za slobodu, što ne bi i italijani i nijemci mogli svoje zvati tako...
italijanski vojnici u egiptu se borili za slobodu svoje zemlje, ova recenica sve govori. Nazvali su ih borcima za slobodu jer su se protiv muslimana borili
Hahaah pizza izgleda imala previše ludih gljiva aaahhhhahaha :)