Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
appleUser1725472781 Izgradili su se oni sami, doduše uz pomoć američkih kredita. Ali treba imati u vidu da su Amerikanci zajedno sa Britancima 1945 cijelu Njemačku sravnile sa zemljom.
Jedini narod koji jedva ceka da Zapad propadne su Juzni i Istocni Slaveni! Dragi ljudi: Njemacka je TRECA NACIJA SVIJETA! Kod vas u Bosni se raspao novi most Pocitelj! Da ne govorim o stanju 99% mostova u BiH! Mani te se vi Njemacke Pogledajte samo mostove u Tuzli, Zenici, Zepcu, Maglaju, Doboju,
Lako je za njihKe i nji'ove mostove. Naši su novi i pod garancijom.
I onda dodju i pametuju drugima sta treba da rade
Kod vas u BiH ni novi mostovi nisu sigurni! Most Hercegovina se 12 mjeseci popravljao
Austerizam krišćanskih demokrata u kombinaciji sa migracijama će nas sve galantno vratiti u 1939u
u njemackoj su na vlasti socijalisti i zeleni.
Angela mutti ih je za sva vremena
Afrika
Propadaju u svakom smislu, ali bitno je ćutati slušati prekookeanskog gazdu, a prekookanski gazda želi da vlada cijelim svijetom i nameće svoja pravila igre. Hvala Bogu da postoje Rusija i Kina, one su jedine koje imaju snagu ekonomsnku i vojnu da im se suprostave.
Amerika je i izgradila i stvorila modernu njemacku poslije drugog svjetskog rata
i jedni i drugi pred bankrotom gorim nego srbija.
pa ovo ima samo u Bos....ups pardon
Eto gdje ce bit prilika za zaposlenje raja koja je jos u skoli.
I z r a e l ce to popraviti