Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahha dobili po P ,mislili tamo ih cekaju zene,djeca kao uobicajeno
Bože podari snage i strpljenja Iranu, Hezbollahu, Hutima, Hamasu i svima onima koji se suprostavljaju okupaciji i agresiji.
Neki mediji tvrde da je u napadu bespilotnih letjelica Hezbolaha na sjedište Golanske brigade u predgrađu Haife meta bio i Herci Halivi, načelnik Generalštaba,
I RUSIMA
Jučer ih Hezbollah demolirao, preko 100 ranjenih a desetine mrtvih.
Pa da su oni tako uspjesni kao sto pricaju ne bi ratovali vec godinu bezveze i sta su uradili za tu godinu pobili civile nijednu bitku nisu osvojili sa vojskom
To i jeste cilj psihički i fizicki slomiti civile jer su oni kicma otpora. Ima tog puno za reci ali umjetna neinteligencija veli nekakav govor "mrznje" a ja nikoga ne mrzim. Neznam ja to.
Sto duze budu napadali, vise zrtava. Ni u Gazi u okrsajima ne prolaze bolje. Dnevno gube mnogo vojnika, bez ikakvog smisla.
zive fatati i r a z a p i nj a t i
Ovi ko US. Zaple ti selo pa onda deset godina poslje će da snime film kako su zbog tog paljenja, njihovi vojnici su tužni..