Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakom dodje kad tad da se zabavi o sebi, da nemas kad misliti sta ti komsija radi.
Usput ova rukometna tekma je toop, igraju atomski rukomet i Francuzi i Svabe.
Ko god je petljao po Bosni, pozabavit ce se sam sobom ;)
Ja ne razumijem jesu li desnicari fasisti, lijevicari koji brane teroriste anifasisti. Desnicari koji su za mir i suživot bez nasilja, dok lijevicari kako mi kazemo ili nikako. Skroz sam zbunjen koje ovde u pravu lol
Nisu ultradesničari, nego autohtoni, domorodci, starosjedioci žele da vrate svoju zemlju.
Sad se liječe posljedice...na uzroke se "zaboravlja" !
Jednog dana ćemo shvatiti da smo svi na ovaj ili onaj način imigranti.
Pocelo je.. svijet nece biti isti
M16
Kriva je iskljucivo britanska vlada koja nema pojma sta radi. Umjesto radnika uvoze sicijalne slucajeve. Ekonomija im se urusava zbog brexita, kolonije im se bune a inflacija divlja. Uz to forsiraju nekakvu zelenu agendu koja je preskupa, šalju milijarde Ukrajini itd.. Narod nije glup a i strpljenju je uzgleda dosao kraj
Dragi Bosanci i Hercegovci zamolio bih vas da svi na olxu prijavite profil Butikbastion gdje se prodaju majice koje prikazuju srbiju i bh entitet rs kao jedno. Pokažimo jedinstvo i patriotizam. Svi da prijavite. Olx to ne smije dozvoliti.
U Blauju svako jutro stotine novih,sada sa enama i djecom I sve je OK.
DOSAO BREXIT NA NAPLATU
Formirali su kampove za migrante po Bosni sa zlim namjerama,ali okreno vjetar kontra
Tako će puhat po Francuskoj ,Njemaćkoj ,Svedskoj ,i ostalim Jer ko se sa zlom igra ono se vrati
Ovo je krajnji izraz kontraproduktivnih politka Borisa Jonsona i Faraga Naga koji su izveli VB iz EU i time kreirali dosta ekonomskih problema i zivotnih stresova Britancima, Korona je odmogla, rat u Ukrajini takodjer i sad se desnicari okrecu protiv doseljenika koji imaju najmanje veze sa zivotnim problemima obicnog Britanca.
Nije istina. Brexit su izvrnuli tako da niko iz EU nije dolazio pa su povecali prianje iz polu svijeta. S druge strane se radi o grupama koji kriv1cna djela cine mnogo vecom stopom jos manje zarade (rijetki koji zele raditi) nego sto drzava na njih potrosi. Znaci 1/1 je do migrac1je masovne
Nova britanska vlada samo natuknula da će možda smanjiti pošiljke oružja Izraelu i evo odmah sranje u državi. Ali neka, i treba tako dok se ne opamete.
Eto sta moze postici fake news i spinovanje, desnicarima saljes video clipove kako emigranti vrse nasilje na bijelcima i onda migrantima saljes video clipove kako desnicari vrse nasilje nad migrantima.
Deportovat svakog ko pravi probleme.