Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjo misli da će sjediti na sećiji i gledati,hahahaha pa u tom ratu sve bi bilo izbrisano od internet infrastrukture, satelita, pitke vode,hrane, dostave...
Nisam za ruse ali rusi koji du u drugom svjetskom ratu bili spremni zrtvovati 27 miliona rusa i koji imaju hiljdade atomski bombi ne mogu izgubiti, to znaci nato ne moze pobjediti. Sta su 90.000 vojnika. Hitler je napao istok sa 3,5 miliona vojnika. Sve ovo je debilizam.
nije 27 miliona rusa nego SOVIJETA, znaci 15 drzava od kojih je 8 miliona Ukrajinaca
Šta nas briga mi nismo u NATO-u!!!
NATO ke samo nastavak Njemacke iz 1939
NATO bi se raspao vec u prvih mjesec dana rata. Toliko
Uvijek je pametna ideja krenit na Rusiji, znamo kroz historiju,zemlja sa najmanje nuklearnog oružja na svijetu, ja ne bih čekao ništa, bez vjezbanja odmah bih krenuo na Rusiji
Nema rata dok Švabo i Turci ne udare
Dok se Srbija naoruzava mi sljepo vjerujemo da ce nas neko drugi braniti kao 90 sad nemamo enbargo na uvoz oruzja i treba to iskoristiti jer znamo kroz sta smo prosli .Bolje imati dron u garzi nego auto u danasnje vrjeme .
Nije odavno bio svjetski rat, a mnoge praznoglave budale ga izgleda priželjkuju!
Laganini pripreme, trčanje lov kampovanje, navikavanje na šumski život, čekam četalje spreman
Sve dok autokratske drzave kao Rusija, Kina i Iran postoje NATO mora biti spreman da se bori za slobodu. Potpuna podrska!
halo Pavelicevac jedini ko je autokratski i lazni demokrati su taj isti nato i amerika boje ti ja terma fasisticku 🇧🇦🇨🇳🇮🇷🇷🇺🇵🇸🇾🇪🇵🇰🇹🇷🇿🇦
A kamoli da ti sutra dijete odgaja i vaspitava nedajbože silovatelj a i lijekovi su skupi čak i ako se živi standardom čovijeka !?.
NATO je zlocinacka i izdajnicka organizacine i "koalicije" svih okupatora i zlocinaca.....da se citav svijet ujedni opet je GOSPODAR najjaciji i zadnja je Njegova....blago onjima koji igraju u Njegov tim.
NATO je zloxinacka organizacine i "koalicije" svih okupatora i zlocinaca.....da se citav svijet ujedni opet je GOSPODAR najjaciji i zadnja je Njegova....blago onjima koji igraju u Njegov tim.
I Rusi su ovako vjezbali, pa onda napali Ukrajinu
Ne kontam kakav rat s Ukrajinom kubure 2 godine s oruzijem sto su ovi ocistili podrume
Roditelji su mi odrastali u periodu kad je Rusija bila prikazivana kao najveća prijetnja svjetskom miru, a ''dobri'' zapad jedini branik slobode. Hladni rat je formalno završio prije 30+ godina, 2024. je, skupio sam finih decenija u svom dupetu i evo sad opet ja čitam da je Rusija prijetnja svjetskom miru, da se dobri prepošteni zapad bori protiv demona itd. A realnost? Ne diraj Ruse i neće te dirat.