Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog, Hvala Allahu, Gospodaru svjetova, Milostivom, Samilosnom, Vladaru Sudnjeg dana, Tebi se klanjamo i od Tebe pomoć tražimo. Uputi nas na Pravi put, put onih kojima si milost Svoju udijelio, a ne onih kojima je gnjev Tvoj nanijet i ni onih koji su zalutali."
Teško je biti musliman, najteže.
E molitva ce ti biti uslisena cim si je na Klix zalijepio… ocigledno ljudi kod nas ne shvataju da je vjera neposredni odnos covjeka prema onome u sta vjeruje, sto znaci da ne moras pisati na Klix svoje molitve “vjernice”
Udara samo po sirotinji najvecoj. Zanimljivo.
Po toj logici i Turci su sirotinja a njih je udarilo mnogo puta. Mislim kapiram te u biti ali dalo bi se raspravljati o tome.
Po tvojoj logici Japan je sirotinjska zemlja broj 1 na svijetu. Nema to veze prijatelju sa sirotinjom neg sa tektonskim rasjedima na kojima se desavaju najjaci i najcesci zemljotresi na svijetu. To sto Japan, Turska pa i Afganistan tacno leze na njima to je vec drugi problem. Japan je svaki dan pod konstantnim seizmoloskim aktivnostima ali su svjesni toga pa se svaki objekat izgradjuje da do 8 stepeni podnese podrhtavanje i nema posljedica.
Ponovo tektonsko oruzje radi
Pola Talibana prešlo na Islam koliko je zatreslo
Nije ovo nešto u redu. Izgleda da se HAARP pokvario, i ne mogu ga više obuzdati.
Gospodaru oprosti nam grijehe
Zao mi je ovog naroda. Radio sam tamo skoro 3 godine i znam kako su propatili. Da vam se dragi Bog smiluje.
Vjernici i jos pred Ramazan....objasnjenje: to je samo Allahovo iskusenje vjernicima !
Najsiromašniji od najsiromašnijih.
🤲
kolko
skoro svaki dan preko 6.5