Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, razocarani su tek sad nakon sto je protiv Amera iznosio netacne tvrdnje. Inace, dosad nisu bili razocarani cinjenicom da je taj isti covjek ubio skoro 15,000 djece u Gazi - ni krive ni duzne, niti su imala bilo kakve veze s Hamasom.
Sve suplja prica, podrzavaju ga od pocetka. Tacnije oni vladaju Amerikom.
Jako smo razočarani tobom Netanyahu, evo ti još 5 milijardi dolara u oružju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ih je samo nasekirao zlotvor jedan, bas ih je povrijedio.
Uporno ponavljaju šta god da uradi i dalje će mu pružati podršku. Nevjerovatno.
Bibi habibi, samo ožeži.
Jel i kod njih neko izrazio zabriinutost i da li će primijeniti bonske ovlasti, kao kod nas Inzko?
Koja je ovo šuplja i Holivud
Nego, oce li USA da odgovara pred "Medjunarodnim Sudom" što nije spriječila ovaj genocid u Gazi. Jos su direktni pomagači
Dajte alatke i Palestincima
Melodrama pred izbore. Zna da je vecina naroda obicno stado ovaca.
Inace najbolji prijatelj legitimnog europejca
I glavonje iz Bakinaca
Hag čeka.
Lafeta
REFERENDUM za popis stanovnistva u F a i BiH !!!
Za šta ih drže, pa se ovako saginju?
U Bijeloj kuci su uznemireni i nisu zadovoljni kojom brzinom se odvija ciscenje Zapadne obale. Predpostavljam da oni smataju da je do sada moralo biti gotovo.
Netanyahu je desničar i nije se trebao zamjerati Trumpu. Eto sad će čekati Trumpa koji će biti spreman u Gazu poslati američke trupe a zna se da kad amerikanci pošalju trupe negdje odjednom sve optužbe za ratne zločine nestanu. Nema ih!