Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Turska uđe u Liban, a mogla bi, ode sve u... nedogled.
Pricam ti pricu za malu djecu. Puna mu usta Palestine, a tei ce se sad pridruziti tuzbi.
Brko i tebe sam sit
ode li brko doci ce neki pijun americki, kao sto je sisi u egiptu, salman u arabiji itd itd
Tesko je pa cak i nemoguce da ce proci projekat zapada da promjeni civilizaciju na blitskom istoku.
pa naravno, zašto bi ? valjda treba pustiti svakoga da živi onako kako želi
Brate kako bi ti slao vojsku za Bosnu kad nemozes u avliji, znaci prije ce Bošnjaci spašavati opet Istanbul i Palestinu kao što su Srbi spasavali Ruse...Bez nas sa ovih prostora ne bi bilo Osmansko Carstvo onako mocno ,zna se ko je vodio glavne bitke i koliko šehida je Bosna dala vjekovima !
nije bas avlija, ispred ima Sirija i Libanon suverene zemlje
Klix stručnjaci i analitičari koji spominju vojne udare a znam da im geografija nije bolja strana. Objasni te vi nama šta bi to Turska mogla poduzeti na vojnom planu protiv Izraela. Gaza je Turskoj ispred kuće isto ko što je London odmah kraj Baščaršije. Prvo pogledati kartu Bliskog Istoka, uzeti k znanju da Amerika i EU vojno brane i podržavaju Izrael. Koliko zemalja Turska mora okupirati da dodju do Gaze a u medju vremenu da udju u rat sa Izraelom, Amerikom i EU.
sta mora drzava, kroz Siriju lagano
Ćao Geografićar, eto EU će ratovat radi Izraela. Pa neće da ratuju za Ukrajinu koja im je dio dvorišta a kamo li Izrael. Izraelski lobi je uhvatio američku vladu za damu pa ih kontroliraju. Ista stvar se ne dešava u EU. Ni blizu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve ih je uvukao u svoju igru a na ruku mu ide velika m r ž n ja prema mus.... koju je on i izkonstruisao i izbaždario.
Brko, previše pričaš a premalo radiš. Pridruži se dronovima a ne papirima.