Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li ovo 3. Svjetski u najavi ?
Pa nije jos, ali bice siri konflikt na BI ako to Rusi odobre Iranu
Maggi... Nešto se dobro kuha
Msm da će Iran dobiti neko opako oružje. Ali OPAKO
Nema potrebe da se lazemo, Iranci traze od Rusa dozvolu za regionalni sukob, tzv. zeleno svjetlo, sto mislim da ce i dobiti jer je i Kremlj svatio da se mir nece postici diplomatijom, nazalost, mora doci do veceg vatrometa
Kupovina kindzala, njega iron dome ne moze srusit
jednom da se stave na jednu stranu, rusi, iranci, kinezi, eto i onaj ludi iz sjeverne koreje, pa bi malo morgen ovako bilo kako je sad.
Ubili su Iranskog predejsendika, ministra vansjkih poslova te komadante revolucionarna garde i jos mnogo zvanicnika revolicioanra garde, smeta im Iran
C/o nistima je najvecji uspjeh da su postigli mrznju izmedju sunija i shija, kad je recimo Sadam dobivao oruzje da napadne Iran, cia je tajno prodavala i oruzje Iraku...i kad je Amerika kasnije prvi put odlucila napasti Irak pitala je Iran da li smije koristiti njihov zracni prostor... Iranci su odgovorili da ce svaki Americki avion u njihovom zracnom prostoru biti srusen. Veh bossima su isprani mozgovi iako nisu losi ljudi, ali glupi jesu jer nisu svjesni da su financirani od c/o sta.
Tako nekako, problem je što Amerika gubi uticaj na BI. Ostao je Izrael i par arapskih diktatura, većina im je zalupila vrata. a ko drži BI drži svijet, reče Nixon
@autoovjektiv1 toliku su savjeznici da ce ako dodje Trump na vlast Rusi "prodati i izdati" Iran za cijenu jednog Krima ili Donbasa, a mani se mene te price o shia/suni sukobima to umjetno rade C/o sti preko veh bossa.
Kako će se prodati za nešto što već imaju. Krim je već Ruski a i Dombas 80 %
Iran zatvorio svoj zračni prostor, sati nas dijele od masivnog udara po Izraelu !
nije
Došao da vide šta im je činiti ,zajednički su pokrenuli preko Hamasa rat u Gazi navukli bijesne cioniste..I sada vidite ko placa ,pa oni nevini ljudi u Gazi..A Hamas i dalje prica bajke kako on unistava tenkove ..Zbog taoca koje drže Izraelu se neće suditi za genocid ocito..
Civili su od početka žrtvovani. Od Hamasa, Rusije, Izraela...
Iranci na zalost nemaju prijatelja, samo biraju manje zlo za suradnju... mnogi nisu svjesni da je Iran poslednja muslimanska vojna velesila koju zapad postuje (Turci su ipak trgovci), kad oni padnu muslimani u globalu ce biti samo marionete zapada, koji ce financirati i stititi iskljucivo elitu koja ce biti spremna davati naftu na poklon za lagodan zivot odabranih.
Iran i Rusija su tijesni saveznici kao i Saudija i Amerika..Nije ljubav ali ekonomsko vojni savez jak..Prestanite gledati na Muslimane kao zajednicu ,toga nema od smrti Muhameda, Iranci na Saudijske gledaju gore nego na Jevreje..i obratno..Rat za presto se vodio u džamijama i dalje se vodi,masovnim ubistvima vjernika jedni protiv drugih..Zato su jevreji u prednosti,jer su stariji,znaju da je interes vječan..
Sta ce dodik na ovo da kaze. Uvijek je napadao teheran
Polako se zauzimaju strane
Trena prenijeti da su razgovarali o prevozu naoružanja u Iranu...